Таг: документ

ПРЕГОВАРАЧКИОТ ПРОЦЕС СО БУГАРИЈА МОРА ДА ЕВРОПЕИЗИРА, А НЕ ДА БУГАРИЗИРА, ДВА ИНСТИТУТА ГИ ПРЕТСТАВИЈА МАКЕДОНСКИТЕ ЦРВЕНИ ЛИНИИ

ПРЕГОВАРАЧКИОТ ПРОЦЕС СО БУГАРИЈА МОРА ДА ЕВРОПЕИЗИРА, А НЕ ДА БУГАРИЗИРА, ДВА ИНСТИТУТА ГИ ПРЕТСТАВИЈА МАКЕДОНСКИТЕ ЦРВЕНИ ЛИНИИ

Македонската држава не треба да престане да разговара со Бугарија, но исто така никогаш не смее да поддржи преговарачки процес со ЕУ, кој ќе стане осн ...
НЕКОЈ ВО МНР ФАЛСИФИКУВАЛ ДОКУМЕНТ СО ОСТАВКА НА ДИМИТРОВ, ТОЈ ВЕЛИ ПОЧНАА СПЕЦИЈАЛНА ВОЈНА

НЕКОЈ ВО МНР ФАЛСИФИКУВАЛ ДОКУМЕНТ СО ОСТАВКА НА ДИМИТРОВ, ТОЈ ВЕЛИ ПОЧНАА СПЕЦИЈАЛНА ВОЈНА

Лажна вест е дека дека министерот за надворешни работи Никола Димитров дал оставка, а документот кој што се прошири во јавноста е груб фалсификат, соо ...
2 / 2 НАПИСИ