Таг: Драган Ковачки

РЕЖИМ НА ПОЛКОВНИЦИТЕ

РЕЖИМ НА ПОЛКОВНИЦИТЕ

1 Ситни криминалци – обединете се. Свестете се во Новата година. Формирајте си некое еснафско, работно тело што ќе ги штити и вашите интереси. Како ви ...
СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ НЕ СЕ ДОГОВОРИЈА ЗА ТЕХНИЧКИ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ, ЗАЕВ СЕ СОМНЕВА ДЕКА ПРЕДЛОГОТ НА МИЦКОСКИ Е НЕУСТАВЕН

СДСМ И ВМРО-ДПМНЕ НЕ СЕ ДОГОВОРИЈА ЗА ТЕХНИЧКИ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ, ЗАЕВ СЕ СОМНЕВА ДЕКА ПРЕДЛОГОТ НА МИЦКОСКИ Е НЕУСТАВЕН

Лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ Зоран Заев и Христијан Мицкоски вечерва не се договорија кој ќе биде технички министер за внатрешни работи, бидејќи, как ...
2 / 2 НАПИСИ