Таг: Државен завод за статистика (ДЗС)

243 МАЖИ ПОЧИНАЛЕ ЛАНИ ОД РАК НА ПРОСТАТА, НАЈМЛАДИОТ ИМАЛ 45 ГОДИНИ, ВЕЛИ ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

243 МАЖИ ПОЧИНАЛЕ ЛАНИ ОД РАК НА ПРОСТАТА, НАЈМЛАДИОТ ИМАЛ 45 ГОДИНИ, ВЕЛИ ИНСТИТУТОТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

Двесте четириесет и три лица лани починале од рак на простата во земјава, од кои најмладиот имал 45 години, стои во извештајот на Институтот за јавно ...
ПОПИСОТ ПОЧНУВА УТРЕ, РЕЗУЛТАТИТЕ НАЈДОЦНА ДО ЈАНУАРИ 2022, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

ПОПИСОТ ПОЧНУВА УТРЕ, РЕЗУЛТАТИТЕ НАЈДОЦНА ДО ЈАНУАРИ 2022, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

Првиот попис по 20 години почнува утре и ќе трае до 30 септември, а директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС) Апостол Симовски вели дека верув ...
2 / 2 НАПИСИ