Таг: двојно убиство

ЕДЕН ОД УБИЕНИТЕ ВО „ШИША БАР“ ИЗБЕГАЛ ОД СУДЕЊЕ ЗА УБИСТВО ВО ХОЛАНДИЈА

ЕДЕН ОД УБИЕНИТЕ ВО „ШИША БАР“ ИЗБЕГАЛ ОД СУДЕЊЕ ЗА УБИСТВО ВО ХОЛАНДИЈА

Енес Исени, еден од двајцата убиени во „Шиша бар“ во старата скопска чаршија, избегал од судење за убиство во Холандија. Како што објавија холандските ...
ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

Никој ништо не ти може Николааа, Николааа... ...
2 / 2 НАПИСИ