Таг: двокатен

ИЗГОРЕ УШТЕ ЕДЕН ДВОКАТЕН КИНЕСКИ АВТОБУС НА ЈСП „СКОПЈЕ“, НЕМА ПОВРЕДЕНИ ПАТНИЦИ

ИЗГОРЕ УШТЕ ЕДЕН ДВОКАТЕН КИНЕСКИ АВТОБУС НА ЈСП „СКОПЈЕ“, НЕМА ПОВРЕДЕНИ ПАТНИЦИ

Изгоре уште еден двокатен кинески автобус на ЈСП „Скопје“. Како што соопшти јавното претпријатие, неколку минути пред пладне избувнал пожар во автобус ...
СЕ ЗАПАЛИ ДВОКАТЕН АВТОБУС НА ЈСП „СКОПЈЕ“, НЕМА ПОВРЕДЕНИ

СЕ ЗАПАЛИ ДВОКАТЕН АВТОБУС НА ЈСП „СКОПЈЕ“, НЕМА ПОВРЕДЕНИ

Попладнево околу 18.30 часот се запали двокатен автобус на ЈСП „Скопје“. Автобусот бил со 40-тина патници, но нема повредени поради навремената и брза ...
ДВОКАТНИОТ АВТОБУС НЕМА ЛИНИЈА ВО ОХРИД ОТИ Е САМО ЕДЕН

ДВОКАТНИОТ АВТОБУС НЕМА ЛИНИЈА ВО ОХРИД ОТИ Е САМО ЕДЕН

Панорамскиот двокатен автобус кој Охрид го доби на користење од поранешната влада, не може да добие редовна линија низ градот и околината бидејќи, спо ...
3 / 3 НАПИСИ