Таг: едукативна кампања

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АДИСОНОВА БОЛЕСТ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АДИСОНОВА БОЛЕСТ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ секој ден во февруари се зборува за една ретка болест, начинот на дијагностицирање, третман и ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АЛПОРТОВ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АЛПОРТОВ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ секој ден во февруари се зборува за една ретка болест, начинот на дијагностицирање, третман и ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АЛАЖИЛ СИНДРОМ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АЛАЖИЛ СИНДРОМ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ секој ден во февруари се зборува за една ретка болест, начинот на дијагностицирање, третман и ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АКРОМЕГАЛИЈА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – АКРОМЕГАЛИЈА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ секој ден во февруари се зборува за една ретка болест, начинот на дијагностицирање, третман и ...
ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – ГОШЕ

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ – ГОШЕ

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ секој ден во февруари се зборува за една ретка болест, начинот на дијагностицирање, третман и ...
ЕДУКАТИВНА КАМПАЊА „ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ“, СЕКОЈ ДЕН ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ СЕ ЗБОРУВА ЗА ПО ЕДНА РЕТКА ДИЈАГНОЗА

ЕДУКАТИВНА КАМПАЊА „ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ“, СЕКОЈ ДЕН ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ СЕ ЗБОРУВА ЗА ПО ЕДНА РЕТКА ДИЈАГНОЗА

Едукативна кампања за запознавање на јавноста со ретките болести и предизвиците со кои се соочуваат лицата со ретки болести од први следниот месец поч ...
6 / 6 НАПИСИ