Таг: Елизабета Баковска

УТРЕ ВО КИЦ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВО ГЛАВАТА ПИШУВАМ РАСКАЗ“ НА ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА И ОТВОРАЊЕ НА ИЗЛОЖБАТА „12+1“ НА САШО ДИМОСКИ

УТРЕ ВО КИЦ ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВО ГЛАВАТА ПИШУВАМ РАСКАЗ“ НА ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА И ОТВОРАЊЕ НА ИЗЛОЖБАТА „12+1“ НА САШО ДИМОСКИ

Книгата „Во главата пишувам расказ“, што заеднички ја создадоа Елизабета Баковска и Сашо Димоски, ќе биде промовирана утре во Културно-информативниот ...
ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА ВЕЧЕРВА ИМА ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКА КРАТКИ РАСКАЗИ ВО КИНОТЕКА

ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА ВЕЧЕРВА ИМА ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКА КРАТКИ РАСКАЗИ ВО КИНОТЕКА

Писателката, поетеса и преведувачка Елизабета Баковска денес во 18 часот во Кинотеката ќе ја промовира својата збирка кратки раскази „Во главата слуша ...
ДЕЦАТА ОД ЕНЦИКЛОПЕДИЈАТА ЌЕ НАУЧАТ ДЕКА ТЕМЕЛНИЦИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ БИЛЕ МАЈСТОРИ И ВИЗИОНЕРИ, ВЕЛИ АВТОРКАТА БАКОВСКА

ДЕЦАТА ОД ЕНЦИКЛОПЕДИЈАТА ЌЕ НАУЧАТ ДЕКА ТЕМЕЛНИЦИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА СОВРЕМЕНА УМЕТНОСТ БИЛЕ МАЈСТОРИ И ВИЗИОНЕРИ, ВЕЛИ АВТОРКАТА БАКОВСКА

Енциклопедијата „Основоположниците на македонската современа уметност“ од писателката Елизабета Баковска, во издание на Центарот за визуелна комуникац ...
ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА ЈА ПРОМОВИРА ВТОРАТА ЗБИРКА РАСКАЗИ „ПОСЛЕДНИТЕ ГОЛТКИ“

ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА ЈА ПРОМОВИРА ВТОРАТА ЗБИРКА РАСКАЗИ „ПОСЛЕДНИТЕ ГОЛТКИ“

„Последните голтки“, втората збирка раскази на Елизабета Баковска, вечерва во 20 часот ќе биде промовирана во Младински културен центар во Скопје. Со ...
4 / 4 НАПИСИ