Таг: енергетска ефикасност

6О СЕМЕЈСТВА ОД СКОПСКО ЛИСИЧЕ ДОБИЈА ГРАНТ ДО 10.000 ДОЛАРИ ДА ГО ПРОМЕНАТ ГРЕЕЊЕТО, РАСПИШАН И ВТОР ОГЛАС ЗА УШТЕ 100

6О СЕМЕЈСТВА ОД СКОПСКО ЛИСИЧЕ ДОБИЈА ГРАНТ ДО 10.000 ДОЛАРИ ДА ГО ПРОМЕНАТ ГРЕЕЊЕТО, РАСПИШАН И ВТОР ОГЛАС ЗА УШТЕ 100

Уште 100 семејства од скопската населба Лисиче ќе добијат грантови до 10.000 евра за да го променат начинот на греење во домовите и со тоа да придонес ...
ХАБИТАТ МАКЕДОНИЈА ДОБИ МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА 10-ГОДИШНИОТ АНГАЖМАН ВО СЕКТОРОТ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

ХАБИТАТ МАКЕДОНИЈА ДОБИ МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА 10-ГОДИШНИОТ АНГАЖМАН ВО СЕКТОРОТ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Австриската фондација „Енерџи Глоуб“ му оддаде меѓународно признание на десетгодишниот ангажман на „Хабитат Македонија“ во секторот на енергетска ефик ...
ШПАРКАСЕ БАНКА ВОВЕДЕ ЕКО-КРЕДИТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ НА ДОМАЌИНСТВАТА

ШПАРКАСЕ БАНКА ВОВЕДЕ ЕКО-КРЕДИТИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКАТА ЕФИКАСНОСТ НА ДОМАЌИНСТВАТА

Шпаркасе Банка Македонија во своето портфолио на кредитни производи за физички лица ги воведе новите ЕКО-кредити за унапредување на енергетската ефика ...
СТАНБЕНИОТ СЕКТОР ИМА ПОТРЕБА ОД ИНВЕСТИЦИИ ОД НАЈМАЛКУ 300 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ЗАГАДУВАЊЕТО

СТАНБЕНИОТ СЕКТОР ИМА ПОТРЕБА ОД ИНВЕСТИЦИИ ОД НАЈМАЛКУ 300 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ЗАГАДУВАЊЕТО

На македонскиот станбен сектор му се потребни инвестиции од најмалку 300 милиони евра во згради со колективно домување, вложување кое може да се испла ...
4 / 4 НАПИСИ