Таг: етика

ЛЕКАРСКАТА КОМОРА НЕ Е НАДЛЕЖНА ЗА АНТИВАКСЕРСКИТЕ ПРОПАГАНДИ НА ДОКТОРИТЕ НА ФЕЈСБУК, ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА Д-Р ГРИВЧЕВА-СТАРДЕЛОВА

ЛЕКАРСКАТА КОМОРА НЕ Е НАДЛЕЖНА ЗА АНТИВАКСЕРСКИТЕ ПРОПАГАНДИ НА ДОКТОРИТЕ НА ФЕЈСБУК, ВЕЛИ ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА Д-Р ГРИВЧЕВА-СТАРДЕЛОВА

Во Лекарската комора досега немало пријава за медицинско лице кое шири антиваксерска пропаганда, вели претседателката д-р Калина Гривчева-Старделова. ...
ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ГИ УЧИ НА ЕТИКА СОБРАНИСКИТЕ СЛУЖБИ, ПРЕДАВАЧ И ПИТЕР ВАНХАУТЕ

ХОЛАНДСКАТА АМБАСАДА ГИ УЧИ НА ЕТИКА СОБРАНИСКИТЕ СЛУЖБИ, ПРЕДАВАЧ И ПИТЕР ВАНХАУТЕ

Дваесетина службеници од сите сектори во Собранието, втор ден во просториите на Парламентарниот институт учат професионално и етичко постапување во сл ...
2 / 2 НАПИСИ