Таг: Еуролинк осигурување

1 2 3 4 5 6 30 / 54 НАПИСИ
ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ ЗАВРШУВА СО СТУДИИТЕ, МЛАДИТЕ ТРЕБА ДА СПЕЦИЈАЛИЗИРААТ НА ПОВЕЌЕ ТЕМИ, ВЕЛИ СТЕФАНИЈА ТАНЕВСКА, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК“

ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ ЗАВРШУВА СО СТУДИИТЕ, МЛАДИТЕ ТРЕБА ДА СПЕЦИЈАЛИЗИРААТ НА ПОВЕЌЕ ТЕМИ, ВЕЛИ СТЕФАНИЈА ТАНЕВСКА, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК“

„Образовниот процес не завршува со студиите. Младите луѓе би ги советувала секогаш да го надградуваат своето знаење и да се трудат да ја изучуваат сек ...
БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ЛЕСНОВСКИОТ МАНАСТИР СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ЛЕСНОВСКИОТ МАНАСТИР СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Бесплатна еднодневна екскурзија на 22 септември за посета на Лесновскиот манастир организира компанијата „Еуролинк осигурување“ , во рамки на активнст ...
50 ДЕЦА ГИ НАУЧИЈА БАЛЕТСКИТЕ ТЕХНИКИ СО ПРВЕНЕЦОТ БОЖИНОВ И ЕУРОЛИНК

50 ДЕЦА ГИ НАУЧИЈА БАЛЕТСКИТЕ ТЕХНИКИ СО ПРВЕНЕЦОТ БОЖИНОВ И ЕУРОЛИНК

Педесетина деца под менторствo на балетскиот педагог и поранешен првенец на македонскиот Балет, Горан Божинов вчера ја завршија Летната балетска школа ...
ЕУРОЛИНК ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“

ЕУРОЛИНК ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ НА ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“

Еуролинк осигурување петта година по ред распишува конкурс за доделување 35 Еуролинк стипендии за студентите на Правниот факултет ,,Јустинијан Први’’ ...
БЕСПЛАТНАТА ПЛИВАЧКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК“ ОВАА ГОДИНА АДАПТИРАНА И ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД И СЛУХ И ДЕЦА СО ДАУНОВ СИНДРОМ

БЕСПЛАТНАТА ПЛИВАЧКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК“ ОВАА ГОДИНА АДАПТИРАНА И ЗА ДЕЦА СО ОШТЕТЕН ВИД И СЛУХ И ДЕЦА СО ДАУНОВ СИНДРОМ

„Еуролинк осигурување“ трета година по ред ја организира бесплатната пливачка школа за деца на возраст од осум до 12 години, повторно во три града. Но ...
ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

ОТВОРЕН КОНКУРСОТ ЗА ЛЕТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ по петти пат организира летна балетска школа, наменета за деца на возраст од 7 до 12 години. Пријавувањето почнува од денес, ...
БОРКА И ПАВЛЕ ЛУКАНОВСКИ 55 ГОДИНИ ЈА СЛАВАТ ГАЛИЧКАТА СВАДБА

БОРКА И ПАВЛЕ ЛУКАНОВСКИ 55 ГОДИНИ ЈА СЛАВАТ ГАЛИЧКАТА СВАДБА

Павле и Борка Лукановски се единствените жители на Галичник кои престојуваат во ова најстаро село во Мијачкиот крај и преку зимата. Павле е внук на Kр ...
„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ВЕ ВОДИ НА БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ГАЛИЧНИК

„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ВЕ ВОДИ НА БЕСПЛАТНА ТУРА ВО ГАЛИЧНИК

„Еуролинк осигурување“ петта година по ред ја организира бесплатната туристичка тура насловена „Мапа на културата“. Овојпат, темата ќе биде Галичник. ...
ТРИЕСЕТ ДЕЦА УСПЕШНО ЈА ПОМИНАА БЕСПЛАТНА ТЕНИСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

ТРИЕСЕТ ДЕЦА УСПЕШНО ЈА ПОМИНАА БЕСПЛАТНА ТЕНИСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

На терените на тенискиот центар МТП, во петокот се одржа последниот час од бесплатната тениска школа за деца на возраст од шест до 12 години, што ја о ...
„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНА ТЕНИСКА ШКОЛА ЗА ДЕЦА

„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНА ТЕНИСКА ШКОЛА ЗА ДЕЦА

Во рамките на платформата за корпоративно-општествена одговорност ,,Еуролинк - вашата врска со вистинските вредности”, „Еуролинк осигурување“ за првпа ...
1 2 3 4 5 6 30 / 54 НАПИСИ