Таг: Еуролинк осигурување

1 2 3 4 6 20 / 54 НАПИСИ
СКАЛИТЕ И ПЛАТОТО ПРЕД МУЗЕЈОТ НА СОВРЕМЕНАТА УМЕТНОСТ ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРААТ СО ЛИЧНА ДОНАЦИЈА НА ОЛГА КОСТОВСКА И ПРИЈАТЕЛИТЕ

СКАЛИТЕ И ПЛАТОТО ПРЕД МУЗЕЈОТ НА СОВРЕМЕНАТА УМЕТНОСТ ЌЕ СЕ РЕКОНСТРУИРААТ СО ЛИЧНА ДОНАЦИЈА НА ОЛГА КОСТОВСКА И ПРИЈАТЕЛИТЕ

Скалите и платото пред Музејот на современата уметност во Скопје ќе се реконструираат со лична донација од Олга Костовска, претседателка на Надзорниот ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ВО КРУШЕВО СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“, ПРИЈАВУВАЊЕ ДО 17 СЕПТЕМВРИ

Бесплатна еднодневна екскурзија на 21 септември за посета на Крушево организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на кул ...
МЛАДИ БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК“ ПОД ВОДСТВО НА ГОРАН БОЖИНОВ

МЛАДИ БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА „ЕУРОЛИНК“ ПОД ВОДСТВО НА ГОРАН БОЖИНОВ

Во големата балетска сала при ДМБУЦ „Илија Николовски-Луј“, вчера заврши Летната балетска школа организирана од „Еуролинк осигурување“. Балетската шко ...
„ЕУРОЛИНК“ ЧЕТВРТО ЛЕТО ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНА ПЛИВАЧКА ШКОЛА ПОД ВОДСТВО НА НАТАША МЕШКОВСКА

„ЕУРОЛИНК“ ЧЕТВРТО ЛЕТО ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНА ПЛИВАЧКА ШКОЛА ПОД ВОДСТВО НА НАТАША МЕШКОВСКА

Четврта година по ред, „Еуролинк осигурување“ организира пливачка школа за деца на возраст од осум до 12 години. Во Скопје, Кавадарци и Пробиштип деца ...
150 УЧЕСНИЦИ ЈА СЛУШНАА ЛЕГЕНДАТА ЗА ВЕВЧАНИ НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

150 УЧЕСНИЦИ ЈА СЛУШНАА ЛЕГЕНДАТА ЗА ВЕВЧАНИ НА ТУРАТА НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

„Еуролинк осигурување“ во саботата организираше еднодневна екскурзија со посета на селото Вевчани, како дел од активноста „Мапа на културата“, на која ...
БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 150 ЛУЃЕ ВО ВЕВЧАНИ СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

БЕСПЛАТНА ЕКСКУРЗИЈА ЗА 150 ЛУЃЕ ВО ВЕВЧАНИ СО „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Бесплатна еднодневна екскурзија на 1 јуни за посета на Вевчани организира компанијата „Еуролинк осигурување“ во рамки на активноста „Мапа на културата ...
ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ СО НАГРАДА ЗА РАЗВОЈ НА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО ВО СРЕДНА И ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ СО НАГРАДА ЗА РАЗВОЈ НА ПРЕТПРИЕМНИШТВОТО ВО СРЕДНА И ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Компанијата Еуролинк Осигурување ќе добие награда и признание за придонес за развојот на претприемништвото во средна и југоисточна Европа на свеченост ...
ЕУРОЛИНК ДОДЕЛИ 30 СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ ОД ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ

ЕУРОЛИНК ДОДЕЛИ 30 СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ СТУДЕНТИ ОД ПРАВНИОТ ФАКУЛТЕТ

Еуролинк осигурување додели стипендии за најдобрите 30 студенти од Правниот факултет „Јустинијан први“ за учебната 2018/19 година во вкупна вредност о ...
ПОСТАВЕТЕ СИ ГИ ЦЕЛИТЕ ПОВИСОКО ОТКОЛКУ ШТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ, ВЕЛИ МАЈА ВЕЉАНОВА, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

ПОСТАВЕТЕ СИ ГИ ЦЕЛИТЕ ПОВИСОКО ОТКОЛКУ ШТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ, ВЕЛИ МАЈА ВЕЉАНОВА, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Дваесет и петгодишната Маја Вељанова, една од корисниците на 130 стипендии на „Еуролинк осигурување“ наменети за студентите на Правниот факултет „Јуст ...
НИЕ СМЕ ТИЕ ШТО ТРЕБА ДА ДОНЕСАТ ПРОМЕНА, ВЕЛИ АНГЕЛА ЈАНКОСКА, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

НИЕ СМЕ ТИЕ ШТО ТРЕБА ДА ДОНЕСАТ ПРОМЕНА, ВЕЛИ АНГЕЛА ЈАНКОСКА, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“

Дваесет и четиригодишната Ангела Јанкоска, која две години по ред добила стипендии на „Еуролинк осигурување“ наменети за студентите на Правниот факулт ...
1 2 3 4 6 20 / 54 НАПИСИ