Таг: Еуролинк осигурување

1 4 5 654 / 54 НАПИСИ
„МАПА НА КУЛТУРАТА“ – СПОЈ НА ЕДУКАЦИЈА, ДРУЖЕЊЕ И ИСТРАЖУВАЊЕ СО „ЕУРОЛИНК“

„МАПА НА КУЛТУРАТА“ – СПОЈ НА ЕДУКАЦИЈА, ДРУЖЕЊЕ И ИСТРАЖУВАЊЕ СО „ЕУРОЛИНК“

Над стотина учесници имаа можност повеќе да се запознаат со еден од култните белези на македонската култура, археолошкиот локалитет Стоби, за време на ...
БЕСПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ СО „ЕУРОЛИНК“ СО ПРОЕКТОТ „МАПА НА КУЛТУРАТА“

БЕСПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ СО „ЕУРОЛИНК“ СО ПРОЕКТОТ „МАПА НА КУЛТУРАТА“

Посета на археолошкиот локалитет „Стоби“ е првата дестинација од проектот „Мапа на културата“, со кој „Еуролинк осигирување“ им овозможува на граѓанит ...
КОНКУРС ЗА ЛЕТНА БАЛЕТСКА ШКОЛА

КОНКУРС ЗА ЛЕТНА БАЛЕТСКА ШКОЛА

Конкурсот за „Летната балетска школа“ на Еуролинк осигурување е распишан и трае до петок 17 јуни, соопштија вчера од компанијата. На конкурсот можат д ...
ЕУРОЛИНК ЌЕ СТИПЕНДИРА 25 СТУДЕНТИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

ЕУРОЛИНК ЌЕ СТИПЕНДИРА 25 СТУДЕНТИ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

Еуролинк осигурување, распиша конкурс за стипендирање на 25 студенти на Правниот факултет „Јустинијан Први“ – Скопје. Можност за аплицирање за целосна ...
1 4 5 654 / 54 НАПИСИ