Таг: евроамбасадор

СО МУРАЛИТЕ САКАМЕ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ СВЕСТА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА, ВЕЛАТ УМЕТНИЦИТЕ КОИ ЈА НАСЛИКАА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА

СО МУРАЛИТЕ САКАМЕ ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ СВЕСТА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА, ВЕЛАТ УМЕТНИЦИТЕ КОИ ЈА НАСЛИКАА ПРЕЧИСТИТЕЛНАТА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА

Оддалеку бодат во очи бојадисаните објекти на Пречистителната станица за фекални и отпадни води во Струмица. Цели пејсажи во кои доминира водата како ...
СРЕДБАТА ЗАЕВ-ЦИПРАС Е ТЕМЕЛ ЗА ИЗНАОЃАЊЕ ДОБРО РЕШЕНИЕ, ВЕЛИ ЕВРОАМБАСАДОРОТ ЖБОГАР

СРЕДБАТА ЗАЕВ-ЦИПРАС Е ТЕМЕЛ ЗА ИЗНАОЃАЊЕ ДОБРО РЕШЕНИЕ, ВЕЛИ ЕВРОАМБАСАДОРОТ ЖБОГАР

Вчерашната средба меѓу Заев и Ципрас е како темел за добро разбирање и изнаоѓање на решение кое ќе биде добро не само за двете земји туку за целиот ре ...
2 / 2 НАПИСИ