Таг: Европол

ИМА ОПАСНОСТ ОД ТРГОВИЈА СО ЛАЖНИ ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19, ПРЕДУПРЕДИ ЕВРОПОЛ

ИМА ОПАСНОСТ ОД ТРГОВИЈА СО ЛАЖНИ ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19, ПРЕДУПРЕДИ ЕВРОПОЛ

Полициската агенција на Европската унија - Европол, предупреди за ризик од измами на организиран криминал поврзани со вакцините против ковид-19, вклуч ...
70 УАПСЕНИ ВО ЗАЕДНИЧКА ЕВРОПСКА АКЦИЈА ПРОТИВ ТРГОВИЈА СО ДЕЦА

70 УАПСЕНИ ВО ЗАЕДНИЧКА ЕВРОПСКА АКЦИЈА ПРОТИВ ТРГОВИЈА СО ДЕЦА

Во големата заедничка акција на Европол против трговија со деца за сексуална експоатација, присилно просјачење и експлоатација на труд се уапсени 70-м ...
2 / 2 НАПИСИ