Таг: Европскиот суд за човекови права во Стразбур

МИХАЈЛО МАНЕВСКИ МЕ РАЗРЕШИ ЗАШТО ПОТПИШАВ ПЕНЗИОНИРАЊЕ НА НЕГОВАТА  СОПРУГА ФИЛИМЕНА, ВЕЛИ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ЈОРДАН МИТРИНОВСКИ

МИХАЈЛО МАНЕВСКИ МЕ РАЗРЕШИ ЗАШТО ПОТПИШАВ ПЕНЗИОНИРАЊЕ НА НЕГОВАТА  СОПРУГА ФИЛИМЕНА, ВЕЛИ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА ЈОРДАН МИТРИНОВСКИ

Иако разрешениот судија Јордан Митриновски во 2015 година ја доби пресудата во Европскиот суд за човекови права во Стразбур за неговото разрешување од ...
БОМБА УБИ 22 ВО КОПТСКАТА ХРИСТИЈАНСКА ЦРКВА ВО КАИРО

БОМБА УБИ 22 ВО КОПТСКАТА ХРИСТИЈАНСКА ЦРКВА ВО КАИРО

Од бомбата што денеска експлодира во главната коптска христијанска катедрала во Каиро загинаа 22, а 35 луѓе се повредени, според египетската државна т ...
2 / 2 НАПИСИ