Таг: Фатмир Битиќи

ДРУГАРСКА САМОКРИТИКА

ДРУГАРСКА САМОКРИТИКА

1 Го слушам Зоран Заев како се жали на неефикасната државна администрација и си викам, премиер ли е човеков или граѓанин што ни раскажува дека службен ...
РАКОВОДИТЕЛИТЕ КОИ НЕ ГИ ИСПОЛНИЛЕ ОЧЕКУВАЊАТА НА ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА САМИ ДА СИ ЗАМИНАТ, ВЕЛИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ФАТМИР БИТИЌИ

РАКОВОДИТЕЛИТЕ КОИ НЕ ГИ ИСПОЛНИЛЕ ОЧЕКУВАЊАТА НА ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА САМИ ДА СИ ЗАМИНАТ, ВЕЛИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ ФАТМИР БИТИЌИ

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи им се обрати на раководителите во државната администрација дека сами треба да си заминат ако не ги ис ...
ВИКЕНД БЕЗ ДДВ ЌЕ ИМА КОН КРАЈОТ НА АВГУСТ КОГА ОЧЕКУВАМЕ ПАНДЕМИЈАТА ДА СПЛАСНЕ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

ВИКЕНД БЕЗ ДДВ ЌЕ ИМА КОН КРАЈОТ НА АВГУСТ КОГА ОЧЕКУВАМЕ ПАНДЕМИЈАТА ДА СПЛАСНЕ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

Викенд без ДДВ во продавниците за облека, бела техника, мебел, училишен прибор ќе се организира кон крајот на август или почетокот на септември, кажа ...
3 / 3 НАПИСИ