Таг: Филип Медарски

ПРЕСУДА ЗА „ПОТКУП“ ВО ПОНЕДЕЛНИК, ЗАЕВ КАЖА ДЕКА ЌЕ ЈА ПОЧИТУВА КАКВА И ДА БИДЕ

ПРЕСУДА ЗА „ПОТКУП“ ВО ПОНЕДЕЛНИК, ЗАЕВ КАЖА ДЕКА ЌЕ ЈА ПОЧИТУВА КАКВА И ДА БИДЕ

Одбраната на премиерот Зоран Заев во завршните зборови за случајот „Поткуп“  побара да отпаднат, т.е. да се издвојат доказите од посебните истражни ме ...
МВР САМО МИ ПОБАРА ПАЛТО, ШТОМ ЌЕ ГО СНИМЕВ ЗАЕВ, МИ ГО ЗЕМАА, ВЕЛИ СВЕДОКОТ ВО „ПОТКУП“

МВР САМО МИ ПОБАРА ПАЛТО, ШТОМ ЌЕ ГО СНИМЕВ ЗАЕВ, МИ ГО ЗЕМАА, ВЕЛИ СВЕДОКОТ ВО „ПОТКУП“

Сведокот Иван Николов го потврди својот потпис на изјава дадена во Обвинителството за организиран криминал во која тврдел дека за приватизацијата на п ...
СНИМКИТЕ ОД КАБИНЕТОТ НА ЗАЕВ БИЛЕ ПУШТЕНИ ОД СТРАНСТВО, ДЕНЕСКА ПРОДОЛЖУВА СУДЕЊЕТО ПРОТИВ ПРЕМИЕРОТ ЗА СЛУЧАЈОТ ПОТКУП

СНИМКИТЕ ОД КАБИНЕТОТ НА ЗАЕВ БИЛЕ ПУШТЕНИ ОД СТРАНСТВО, ДЕНЕСКА ПРОДОЛЖУВА СУДЕЊЕТО ПРОТИВ ПРЕМИЕРОТ ЗА СЛУЧАЈОТ ПОТКУП

Снимките од посебните истражни мерки против премиерот Зоран Заев, направени во неговиот тогашен градоначалнички кабинет во Струмица, се пуштени на инт ...
„СУДИЈКЕ, КАДЕ ВИ Е СВЕДОКОТ ГРУЕВСКИ“, ПРАША ОДБРАНАТА НА СУДЕЊЕТО ЗА „ПУЧ“

„СУДИЈКЕ, КАДЕ ВИ Е СВЕДОКОТ ГРУЕВСКИ“, ПРАША ОДБРАНАТА НА СУДЕЊЕТО ЗА „ПУЧ“

Судот повторно не го поканил сведокот Никола Груевски, експремиер и лидер на ВМРО-ДПМНЕ во случајот „Пуч“, што денеска се одложи на неопределено време ...
4 / 4 НАПИСИ