Таг: филмски фестивали

НАЈГОЛЕМИТЕ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛИ 10 ДЕНА БЕСПЛАТНО ЌЕ ПРИКАЖУВААТ ФИЛМОВИ НА ЈУТЈУБ

НАЈГОЛЕМИТЕ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛИ 10 ДЕНА БЕСПЛАТНО ЌЕ ПРИКАЖУВААТ ФИЛМОВИ НА ЈУТЈУБ

Над 20 филмски фестивали низ светот се споија и бесплатно ќе прикажуваат филмови на Јутјуб, откако пандемијата на коронавирусот ги затвори киносалите, ...
СКОПСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОДЛОЖЕН ОД АПРИЛ ЗА СЕПТЕМВРИ

СКОПСКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОДЛОЖЕН ОД АПРИЛ ЗА СЕПТЕМВРИ

Скопскиот филмски фестивал наместо во април, своето 23. издание ќе го одржи од 9 до 17 септември 2020, соопшти организаторот. Исто така, се одложува и ...
2 / 2 НАПИСИ