Таг: фотограф

ПОЧИНА ЛЕГЕНДАРНИОТ АМЕРИКАНСКИ ФОТОГРАФ РОБЕРТ ФРАНК

ПОЧИНА ЛЕГЕНДАРНИОТ АМЕРИКАНСКИ ФОТОГРАФ РОБЕРТ ФРАНК

Легендарниот американски фотограф Роберт Франк, кој имаше големо влијание врз голем број генерации со неговиот суров и моќен стил, почина во Њујорк на ...
ПАРАХОД ПОЛН СО ПАТНИЦИ ПРИСТИГНА НА ШИРОК СОКАК, БИТОЛА ДОБИ МОРЕ НА ФОТОГРАФСКА ИЗЛОЖБА

ПАРАХОД ПОЛН СО ПАТНИЦИ ПРИСТИГНА НА ШИРОК СОКАК, БИТОЛА ДОБИ МОРЕ НА ФОТОГРАФСКА ИЗЛОЖБА

Ако во народната песна параходот ги носи печелбарите во белиот свет, на фотографијата на познатиот битолски фотограф Димитар Чунговски бродот полн луѓ ...
ГИ БАРАМ ЕЗЕРСКИТЕ САМОВИЛИ ВО ОХРИД, ВЕЛИ УМЕТНИЧКИОТ ФОТОГРАФ ПЕТАР БОЕВ

ГИ БАРАМ ЕЗЕРСКИТЕ САМОВИЛИ ВО ОХРИД, ВЕЛИ УМЕТНИЧКИОТ ФОТОГРАФ ПЕТАР БОЕВ

Растев во еден град каде на секој чекор се сопнував со остатоците на историјата, вели охридскиот уметнички фотограф Петар Боев, кој со уметничка фотог ...
3 / 3 НАПИСИ