Таг: француски амбасадор

НАШИТЕ ВЛАДИ НЕМААТ НИШТО ПРОТИВ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ЈАВНОСТА Е СКЕПТИЧНА, ВЕЛИ ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ТИМОНИЕ

НАШИТЕ ВЛАДИ НЕМААТ НИШТО ПРОТИВ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ЈАВНОСТА Е СКЕПТИЧНА, ВЕЛИ ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ТИМОНИЕ

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние денеска во Велес побара успешни претседателски избори, кои ќе ги тргнат сомнежите кај Европската јавност за ка ...
ГРУЕВСКИ СЕ ЗАКАНИ ДЕКА НА АЛБАНСКАТА ПЛАТФОРМА ЌЕ ОДГОВОРИ СО МАКЕДОНСКА ПЛАТФОРМА ЗА ПРЕГОВОРИ

ГРУЕВСКИ СЕ ЗАКАНИ ДЕКА НА АЛБАНСКАТА ПЛАТФОРМА ЌЕ ОДГОВОРИ СО МАКЕДОНСКА ПЛАТФОРМА ЗА ПРЕГОВОРИ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски му порачал на францускиот амбасадор Кристијан Тимоние дека и македонската заедница може да направи своја платфор ...
„АЛКАЛОИД“ ЌЕ БАРА ФРАНЦУСКИ ПАРТНЕРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊА

„АЛКАЛОИД“ ЌЕ БАРА ФРАНЦУСКИ ПАРТНЕРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊА

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние најави дека со скопски „Алкалоид“ заеднички ќе се обидат да воспостават соработка во истражувања со француски ...
3 / 3 НАПИСИ