Таг: фрижидери

НАВРЕМЕНО РЕАГИРАВМЕ ЗА НАБАВКА НА ВАКЦИНИТЕ, СИТЕ ЗЕМЈИ ИМААТ ПРОБЛЕМИ ДА ГИ ДОБИЈАТ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

НАВРЕМЕНО РЕАГИРАВМЕ ЗА НАБАВКА НА ВАКЦИНИТЕ, СИТЕ ЗЕМЈИ ИМААТ ПРОБЛЕМИ ДА ГИ ДОБИЈАТ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Обезбедени се два фрижидери за чување на вакцините против ковид-19 и направен е планот за вакцинација која, како што вели министерот за здравство Венк ...
ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУС ЌЕ СЕ ДАВА ВО ДВЕ ДОЗИ ВО РОК ОД 21 ДЕН, ПО ВТОРАТА ТРЕБА ДА СКОКНАТ АНТИТЕЛАТА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУС ЌЕ СЕ ДАВА ВО ДВЕ ДОЗИ ВО РОК ОД 21 ДЕН, ПО ВТОРАТА ТРЕБА ДА СКОКНАТ АНТИТЕЛАТА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Граѓаните ќе се вакцинираат против коронавирус доброволно и бесплатно во постојните пунктови за вакцинација и во болниците. Приоритет во вакцинирањето ...
2 / 2 НАПИСИ