Таг: Глобална мрежа на уредници

ИСПРАВЕНИ ПРЕД НОВИ ПРЕЧКИ – Е ТЕМАТА НА САМИТОТ НА УРЕДНИЦИТЕ ОД СВЕТОТ ВО ЛИСАБОН

ИСПРАВЕНИ ПРЕД НОВИ ПРЕЧКИ – Е ТЕМАТА НА САМИТОТ НА УРЕДНИЦИТЕ ОД СВЕТОТ ВО ЛИСАБОН

Самитот на Глобалната мрежа на уредници почна денеска во срцето на Лисабон со поздравен говор на претседателот на мрежата Кори Хаик поставувајќи го то ...
КАКО ДА СЕ РАСКАЖЕ ПРИКАЗНА СО НОВИТЕ ДИГИТАЛНИ АЛАТКИ, ТЕМА НА УРЕДНИЧКИОТ САМИТ ВО ВИЕНА

КАКО ДА СЕ РАСКАЖЕ ПРИКАЗНА СО НОВИТЕ ДИГИТАЛНИ АЛАТКИ, ТЕМА НА УРЕДНИЧКИОТ САМИТ ВО ВИЕНА

На Самитот на Глобалната уредничка мрежа што се одржува во Виена светските лидери во новинарството се соочуваат со предизвиците како да ги пренесат ин ...
ГРЕШНАТА ВЕСТ НЕ Е ЛАЖНА ВЕСТ, НАМЕНСКАТА НЕВИСТИНА Е ЛАЖНА ВЕСТ

ГРЕШНАТА ВЕСТ НЕ Е ЛАЖНА ВЕСТ, НАМЕНСКАТА НЕВИСТИНА Е ЛАЖНА ВЕСТ

Бизнис моделите на новите медиуми, иновациите во нив и борбата со лажните вести се главните теми на Самитот на Глобалната мрежа на уредници што се одр ...
ПАНАМСКИТЕ ДОКУМЕНТИ – НОВИНАРСКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ГОДИНАТА

ПАНАМСКИТЕ ДОКУМЕНТИ – НОВИНАРСКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ГОДИНАТА

Тимот на германскиот весник Зидојче Цајтунг што ја започна истрагата за таканаречените „Панамски документи“ е добитник на годинашната награда “Истражу ...
4 / 4 НАПИСИ