Таг: глувци

НАУЧНИЦИ НА ПАТ ДА ДОКАЖАТ ДЕКА СО ЛЕК ПРОТИВ ВИСОК КРВЕН ПРИТИСОК МОЖЕ ДА СЕ СПРЕЧИ ПОБЕЛУВАЊЕТО НА КОСАТА

НАУЧНИЦИ НА ПАТ ДА ДОКАЖАТ ДЕКА СО ЛЕК ПРОТИВ ВИСОК КРВЕН ПРИТИСОК МОЖЕ ДА СЕ СПРЕЧИ ПОБЕЛУВАЊЕТО НА КОСАТА

Научници од САД и од Бразил велат дека можеби откриле зошто од стресот побелуваат влакната на косата, и можноста тоа да се спречи без да мора да се бо ...
ЕСЕНСКАТА ДЕРАТИЗАЦИЈА ВО ВЕЛЕС ГИ УПЛАШИ СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ

ЕСЕНСКАТА ДЕРАТИЗАЦИЈА ВО ВЕЛЕС ГИ УПЛАШИ СОПСТВЕНИЦИТЕ НА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ

Ветеринарите демантираат дека тие предупредиле и изјавиле дека отровот за глувци расфрлан по јавните површини на Велес е опасен по кучињата и децата. ...
АРГЕНТИНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ СУСПЕНДИРАНИ ОТКАКО ТВРДЕЛЕ ДЕКА ГЛУВЦИ ИЗЕЛЕ 540 КИЛОГРАМИ МАРИХУАНА

АРГЕНТИНСКИ ПОЛИЦАЈЦИ СУСПЕНДИРАНИ ОТКАКО ТВРДЕЛЕ ДЕКА ГЛУВЦИ ИЗЕЛЕ 540 КИЛОГРАМИ МАРИХУАНА

Осуммина аргентински полицајци биле суспендирани, откако обвиниле глувци за исчезната дрога. Истрагата утврдила дека недостигаат 540 килограми мари ...
3 / 3 НАПИСИ