Таг: „Го сакам ГТЦ“

ЛИФТОТ Е ДИВОГРАДБА, ГО СКВЕРНАВИ ГТЦ И ТРЕБА ВЕДНАШ ДА СЕ УРНЕ, ВЕЛИ АРХИТЕКТКАТА ДАНИЦА ПАВЛОВСКА-ЦИГИ

ЛИФТОТ Е ДИВОГРАДБА, ГО СКВЕРНАВИ ГТЦ И ТРЕБА ВЕДНАШ ДА СЕ УРНЕ, ВЕЛИ АРХИТЕКТКАТА ДАНИЦА ПАВЛОВСКА-ЦИГИ

Лифтот кој минатата недела почна да се гради на влезот во Градскиот трговски центар (ГТЦ) е дивоградба и веднаш треба да се урне, вели архитектката Да ...
ВЕЧЕРВА ПАК ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА СЈО И ЗА СПАС НА ГТЦ ОД БАРОК

ВЕЧЕРВА ПАК ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ЗА ПОДДРШКА НА СЈО И ЗА СПАС НА ГТЦ ОД БАРОК

Шарената револуција најавува нов антивладин протест за денеска вечер во 19 часот пред седиштето на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Во повикот ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УТРЕ НА ПРОТЕСТ ЗА ЗАШТИТА НА ГТЦ И МОБ ОД БАРОК

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УТРЕ НА ПРОТЕСТ ЗА ЗАШТИТА НА ГТЦ И МОБ ОД БАРОК

Граѓанските движења „Го сакам ГТЦ“ и „Шарена револуција“ повикуваат на заеднички протест утре пред Специјалното јавно обвинителство (СЈО) за спас на Г ...
3 / 3 НАПИСИ