Таг: Горан Марковски

АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС

АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС

Штом министри посредувале колку треба Слупчанци да плаќаат за струја , тогаш Владата треба јавно да го објави договорот. ...
КЛАСИЧНА ИНЖЕНЕРСКА ПРОСТИТУЦИЈА НИ СЕ СЛУЧУВА ВО УРБАНИСТИЧКОТО ПЛАНИРАЊЕ, ВЕЛИ ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ ГОРАН МАРКОВСКИ

КЛАСИЧНА ИНЖЕНЕРСКА ПРОСТИТУЦИЈА НИ СЕ СЛУЧУВА ВО УРБАНИСТИЧКОТО ПЛАНИРАЊЕ, ВЕЛИ ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ ГОРАН МАРКОВСКИ

Класична инженерска проституција, го нарекува урбанистичкото планирање и градењето во земјава професорот и декан на Градежниот факултет во Скопје Гора ...
АРСОВСКА НЕ КАЖУВА ШТО ЌЕ СЕ ПРАВИ СО МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ЗА КОЈ ЕКСПЕРТИТЕ АЛАРМИРААТ ДЕКА НЕ СЕ НАПРАВЕНИ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИСПИТУВАЊА

АРСОВСКА НЕ КАЖУВА ШТО ЌЕ СЕ ПРАВИ СО МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ЗА КОЈ ЕКСПЕРТИТЕ АЛАРМИРААТ ДЕКА НЕ СЕ НАПРАВЕНИ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИСПИТУВАЊА

Градоначалничката Данела Арсовска повеќе од еден месец ја нема во јавноста и не соопштува што ќе се прави со мостот „Беласица“, кој на 12 мај настрада ...
НЕ СЕ НАПРАВЕНИ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИСПИТУВАЊА НА МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ВЕЛИ ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ МАРКОВСКИ

НЕ СЕ НАПРАВЕНИ СИТЕ ПОТРЕБНИ ИСПИТУВАЊА НА МОСТОТ „БЕЛАСИЦА“, ВЕЛИ ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ МАРКОВСКИ

На мостот „Беласица“ сметам дека не се направени сите потребни испитувања и анализи за оштетувањата, вели професорот и декан на Градежен факултет Гора ...
ОПОЖАРЕНИОТ МОСТ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН НАЈМАЛКУ ЕДНА ГОДИНА, ИНСТИТУЦИИТЕ СЕ ЛЕЖЕРНИ, А РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА, ВЕЛИ ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ МАРКОВСКИ

ОПОЖАРЕНИОТ МОСТ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН НАЈМАЛКУ ЕДНА ГОДИНА, ИНСТИТУЦИИТЕ СЕ ЛЕЖЕРНИ, А РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА, ВЕЛИ ДЕКАНОТ НА ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ МАРКОВСКИ

Мостот „Беласица“ кој минатиот четврток доцна вечерта се запали ќе биде затворен најмалку една година, вели деканот на Градежниот факултет од Скопје, ...
МОСТОВИТЕ ВО СКОПЈЕ НЕ СЕ ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА ЗА ДА ПАДНАТ КАКО ВО ЏЕНОВА, НО НЕ ЗНАЕМЕ ДАЛИ СЕ ПОД НАДЗОР, ВЕЛИ ПРОФЕСОР ГОРАН МАРКОВСКИ

МОСТОВИТЕ ВО СКОПЈЕ НЕ СЕ ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА ЗА ДА ПАДНАТ КАКО ВО ЏЕНОВА, НО НЕ ЗНАЕМЕ ДАЛИ СЕ ПОД НАДЗОР, ВЕЛИ ПРОФЕСОР ГОРАН МАРКОВСКИ

Во Скопје, барем во неговото централно јадро, мостовите не се во таква критична состојба за да стравуваме од поголеми хаварии или нивно ненадејно урив ...
6 / 6 НАПИСИ