Таг: Гостивар

1 4 5 653 / 53 НАПИСИ
ЖРТВИТЕ ОД СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО НЕМА КАЈ ДА СЕ СКРИЈАТ ВО ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

ЖРТВИТЕ ОД СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО НЕМА КАЈ ДА СЕ СКРИЈАТ ВО ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА

Семејното насилство во тетовско-гостиварскиот регион е во пораст, но Центарот за правна помош (ЦПП), кој работи во состав на невладината организација ...
НЕМА ПОТВРДА ДАЛИ МЕЃУ ЖРТВИТЕ ВО МИНХЕН Е И ДЕВОЈКА ОД ГОСТИВАР

НЕМА ПОТВРДА ДАЛИ МЕЃУ ЖРТВИТЕ ВО МИНХЕН Е И ДЕВОЈКА ОД ГОСТИВАР

Нема официјална потврда дека меѓу жртвите во терористичкиот напад во трговскиот центар во Минхен има и девојка од Македонија, како што ноќеска после п ...
ДЕВОЈКА ОД ГОСТИВАР МЕЃУ НАСТРАДАНИТЕ ВО МИНХЕН?

ДЕВОЈКА ОД ГОСТИВАР МЕЃУ НАСТРАДАНИТЕ ВО МИНХЕН?

Меѓу жртвите во терористичкиот напад во трговскиот центар во Минхен има и Албанец од Македонија, јавија косовските медиуми, а пренесе на Твитер косовс ...
1 4 5 653 / 53 НАПИСИ