Таг: градежни дозволи

„ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“ НАПРАВИ МАПА КАДЕ СЕ ГРАДИ ВО ЦЕНТАР, ОПШТИНАТА НЕ САКА ДА ИМ ДАВА ПОДАТОЦИ

„ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“ НАПРАВИ МАПА КАДЕ СЕ ГРАДИ ВО ЦЕНТАР, ОПШТИНАТА НЕ САКА ДА ИМ ДАВА ПОДАТОЦИ

Граѓанската иницијатива „Шанса за Центар" изработи мапа каде во Центар се гради, односно издадена е градежна дозвола. На мапата не се ставени сите лок ...
СИТЕ ГРАДЕЖНИ ДОЗВОЛИ ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР ДЕТАЛНО ЌЕ СЕ ПРОВЕРУВААТ, ДОСЕГА ИЗДАДОВ ДВЕ, ВЕЛИ ГЕРАСИМОВСКИ

СИТЕ ГРАДЕЖНИ ДОЗВОЛИ ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР ДЕТАЛНО ЌЕ СЕ ПРОВЕРУВААТ, ДОСЕГА ИЗДАДОВ ДВЕ, ВЕЛИ ГЕРАСИМОВСКИ

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски вели дека не е прекинат процесот на ревидирање на Деталните урбанистички планови, кој почна од не ...
ДА ЗАПРАТ СИТЕ ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ КАЈ ЛАГАДИН, ПОБАРАА АКТИВИСТИТЕ НА ЕКО ПРОТЕСТ ПРЕД ОПШТИНА ОХРИД

ДА ЗАПРАТ СИТЕ ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ КАЈ ЛАГАДИН, ПОБАРАА АКТИВИСТИТЕ НА ЕКО ПРОТЕСТ ПРЕД ОПШТИНА ОХРИД

Екологистите денес одржаа уште еден протест пред општинската зграда во Охрид, за да го свртат вниманието на институциите и на јавноста за сериозната о ...
ВЛАДАТА ЌЕ СУБВЕНЦИОНИРА МАЛИ СОЛАРНИ ЦЕНТРАЛИ, НАЈАВИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ

ВЛАДАТА ЌЕ СУБВЕНЦИОНИРА МАЛИ СОЛАРНИ ЦЕНТРАЛИ, НАЈАВИ ВИЦЕПРЕМИЕРОТ АНЃУШЕВ

Субвенции за изградба на мали фотоволтаици, или соларни централи, најави вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, на денешната промоција на за ...
4 / 4 НАПИСИ