Таг: градски пазар

УШТЕ ЕДНО ПРОЛОНГИРАЊЕ НА РОКОТ ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА ИЗГРАДБА НА ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ВЕЛЕШКИ ПАЗАР

УШТЕ ЕДНО ПРОЛОНГИРАЊЕ НА РОКОТ ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА ИЗГРАДБА НА ГОРНИОТ ДЕЛ ОД ВЕЛЕШКИ ПАЗАР

Велешкиот градоначалник Аце Коцевски најави ново продолжување на рокот на изградба на покриениот градски пазар, на неговиот горен дел, десетина дена п ...
ИЗМИНА РОКОТ ЗА ИЗГРАДБА НА ПОКРИЕНИОТ ПАЗАР ВО ВЕЛЕС, ИЗВЕДУВАЧОТ ЌЕ ПЛАТИ КАЗНА

ИЗМИНА РОКОТ ЗА ИЗГРАДБА НА ПОКРИЕНИОТ ПАЗАР ВО ВЕЛЕС, ИЗВЕДУВАЧОТ ЌЕ ПЛАТИ КАЗНА

Доцни изградбата на горниот дел од Градскиот пазар и изведувачот ќе плати пенали за тоа согласно договорот, кажа градоначалникот на Велес, Аце Коцевск ...
СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ВЕЛЕС ОДОБРИ ЗАДОЛЖУВАЊЕ ОД 750.000 ЕВРА КАЈ СВЕТСКА БАНКА ЗА ИЗГРАДБА НА ПОКРИЕН ПАЗАР

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ВЕЛЕС ОДОБРИ ЗАДОЛЖУВАЊЕ ОД 750.000 ЕВРА КАЈ СВЕТСКА БАНКА ЗА ИЗГРАДБА НА ПОКРИЕН ПАЗАР

Советот на Општина Велес со мнозинство гласови од владејачката коалиција на СДСМ ја донесе одлуката за задолжување кај Светска банка за изградба на по ...
ОПШТИНА ВЕЛЕС ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖИ КАЈ СВЕТСКА БАНКА ЗА ИЗГРАДБА НА НОВ ПОКРИЕН ПАЗАР

ОПШТИНА ВЕЛЕС ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖИ КАЈ СВЕТСКА БАНКА ЗА ИЗГРАДБА НА НОВ ПОКРИЕН ПАЗАР

Советот на Општина Велес донесе нацрт одлука за барање заем од Светска банка во висина од 46 милиони денари (750.000 евра), што ќе бидат искористени з ...
4 / 4 НАПИСИ