Таг: хонорарци

ОПШТИНА ТЕТОВО ОБЈАВИ ЛИСТА СО 78 ХОНОРАРЦИ КОИ ГИ АНГАЖИРАЛА ВО ИЗМИНАТИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

ОПШТИНА ТЕТОВО ОБЈАВИ ЛИСТА СО 78 ХОНОРАРЦИ КОИ ГИ АНГАЖИРАЛА ВО ИЗМИНАТИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

Откако стана градоначалник на Тетово, Билал Касами најави поголема транспарентност во работењето и дека на секои три месеци ќе ги објавува имињата на ...
ОСУМ ЛИЦА РАБОТЕЛЕ ВО КАБИНЕТОТ НА ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ ЗА МЕСЕЧЕН ХОНОРАР ОД 10 ДЕНАРИ

ОСУМ ЛИЦА РАБОТЕЛЕ ВО КАБИНЕТОТ НА ТЕТОВСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК КАСАМИ ЗА МЕСЕЧЕН ХОНОРАР ОД 10 ДЕНАРИ

Градоначалникот на Тетово, Билал Касами, неодамна го објави списокот на 544 лица со кои неговата претходничка Теута Арифи склучила 811 договори за дел ...
СО 15 ОТСТО ЌЕ СЕ ОДАНОЧУВААТ И КАМАТИТЕ НА ЗАШТЕДИТЕ АКО СЕ НАД 15.000 ДЕНАРИ ГОДИШНО

СО 15 ОТСТО ЌЕ СЕ ОДАНОЧУВААТ И КАМАТИТЕ НА ЗАШТЕДИТЕ АКО СЕ НАД 15.000 ДЕНАРИ ГОДИШНО

Данок на доход со стапка од 15 отсто граѓаните ќе плаќаат на дивидендите, на каматите од депозитите, на каматите од заеми на физички и правни лица, на ...
ТОДОРОВ ПЛАЌАЛ ХОНОРАРЦИ ПО 2.000 ЕВРА МЕСЕЧНО, ВЕЛИ ТАРАВАРИ

ТОДОРОВ ПЛАЌАЛ ХОНОРАРЦИ ПО 2.000 ЕВРА МЕСЕЧНО, ВЕЛИ ТАРАВАРИ

Министерството за здравство ги ревидира хонорарите од над 100.000 денари месечно, што ги земале луѓе ангажирани од поранешниот министер за здравство Н ...
4 / 4 НАПИСИ