Таг: хроничар

ПОЧИНА НОВИНАРОТ И ХРОНИЧАР НА СКОПЈЕ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ

ПОЧИНА НОВИНАРОТ И ХРОНИЧАР НА СКОПЈЕ ДАНИЛО КОЦЕВСКИ

Новинарот и публицист Данило Коцевски, кого скопјани веќе со децении го знаат како легенда на Скопје, почина на 73 години, по кратко боледувања, а пог ...
ОД ВОЈНИЧКИ ТРУБАЧ И ПРОФЕСОР, ЧИЧО СИМО СТАНА ГЛАВЕН ШТИПСКИ ХРОНИЧАР

ОД ВОЈНИЧКИ ТРУБАЧ И ПРОФЕСОР, ЧИЧО СИМО СТАНА ГЛАВЕН ШТИПСКИ ХРОНИЧАР

Симеон Кожухаров во последните две децении штипјани го знаат како Чичо Симо преку неговите настапи на локалните радија и телевизии. Една деценија, Чич ...
2 / 2 НАПИСИ