Таг: хронични болести

ОД 23 СЕПТЕМВРИ СЕ ВРАЌААТ НА РАБОТА МАЈКИТЕ КОИ БЕА НА ПРОДОЛЖЕНО ПОРОДИЛНО И СИТЕ РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ЌЕ УЧАТ ОНЛАЈН ИЛИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

ОД 23 СЕПТЕМВРИ СЕ ВРАЌААТ НА РАБОТА МАЈКИТЕ КОИ БЕА НА ПРОДОЛЖЕНО ПОРОДИЛНО И СИТЕ РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ЌЕ УЧАТ ОНЛАЈН ИЛИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

Oд 23 септември треба да се вратат на работа мајките кои беа на продолжено породилно отсуство, како и родителите на деца до 10 години, без разлика дал ...
НА РАБОТА НЕМА ДА ОДАТ ОНИЕ ХРОНИЧНИ БОЛНИ ЗА КОИ СПЕЦИЈАЛИСТ ЌЕ УКАЖЕ ДЕКА МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЛОШИ БОЛЕСТА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

НА РАБОТА НЕМА ДА ОДАТ ОНИЕ ХРОНИЧНИ БОЛНИ ЗА КОИ СПЕЦИЈАЛИСТ ЌЕ УКАЖЕ ДЕКА МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЛОШИ БОЛЕСТА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Нема да одат на работа само тие лица со хронични болести кај коишто лекарот специјалист ќе укаже дека има состојба која што се вика егзацербација, одн ...
СЕРИОЗЕН Е БРОЈОТ НА СРЕДНО ВОЗРАСНИ ПАЦИЕНТИ КОИ ПОЧИНАЛЕ ОД КОВИД-19, А НЕ ПРИЈАВИЛЕ ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ, КАЖА ДИРЕКТОРКАТА НА ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА СТЕВАНОВИЌ

СЕРИОЗЕН Е БРОЈОТ НА СРЕДНО ВОЗРАСНИ ПАЦИЕНТИ КОИ ПОЧИНАЛЕ ОД КОВИД-19, А НЕ ПРИЈАВИЛЕ ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ, КАЖА ДИРЕКТОРКАТА НА ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА СТЕВАНОВИЌ

Директорката на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби Милена Стевановиќ вели дека на клиниката веќе имаат сериозен број на починати паци ...
3 / 3 НАПИСИ