Таг: ихтиоза

ЖИВОТОТ СО РЕТКА БОЛЕСТ НЕ ТРЕБА ДА МИНЕ ВО КРИЕЊЕ И СРАМ, ТУКУ СО НАДЕЖ, КАЖА ПАЦИЕНТ СО ИХТИОЗА НА ПРОМОЦИЈАТА НА ФИЛМ ЗА БОЛЕСТА

ЖИВОТОТ СО РЕТКА БОЛЕСТ НЕ ТРЕБА ДА МИНЕ ВО КРИЕЊЕ И СРАМ, ТУКУ СО НАДЕЖ, КАЖА ПАЦИЕНТ СО ИХТИОЗА НА ПРОМОЦИЈАТА НА ФИЛМ ЗА БОЛЕСТА

Краткометражен филм за животот на пациент со ретка болест на кожата Ихтиоза, или момчето со црвена кожа Јосиф Мишевски, денес беше прикажан во кафе кл ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ГО ВРАБОТИ ЈОСИФ, МОМЧЕТО СО РЕТКА БОЛЕСТ НА КОЖАТА

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ГО ВРАБОТИ ЈОСИФ, МОМЧЕТО СО РЕТКА БОЛЕСТ НА КОЖАТА

Момчето со црвена кожа, или 27-годишниот Јосиф Мишевски од Гостивар кој боледува од ретката болест на кожата ихтиоза, од денес е вработен во Министерс ...
НЕ ОТФРЛАЈТЕ НЀ, И НИЕ МОЖЕМЕ ДА РАБОТИМЕ, ВЕЛИ ЈОСИФ, МОМЧЕ СО РЕТКА БОЛЕСТ НА КОЖАТА

НЕ ОТФРЛАЈТЕ НЀ, И НИЕ МОЖЕМЕ ДА РАБОТИМЕ, ВЕЛИ ЈОСИФ, МОМЧЕ СО РЕТКА БОЛЕСТ НА КОЖАТА

Момчето со црвена кожа, или Јосиф Мишевски од Гостивар, е единствениот во Македонија кој боледува од ихтиоза, односно ретко заболување на кожата кое ш ...
3 / 3 НАПИСИ