Таг: Илија Јованоски

ПЕТ ПОЖАРИ ИЗБУВНАЛЕ ЗА ДВА ЧАСА ВО ПРИЛЕПСКО, УТРОВО СИТЕ СЕ ЛОКАЛИЗИРАНИ

ПЕТ ПОЖАРИ ИЗБУВНАЛЕ ЗА ДВА ЧАСА ВО ПРИЛЕПСКО, УТРОВО СИТЕ СЕ ЛОКАЛИЗИРАНИ

Пет пожари за два часа вчера избувнаа во околината на Прилеп. Најголем беше пожарот кај Плетвар, па регионалниот пат Прилеп-Градско мораше да биде зат ...
ГЕРМАНИЈА ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА ПОДДРЖУВА МАЛИ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНИТЕ, КАЖА АМБАСАДОРОТ ТОМАС ГЕРБЕРИХ ВО ПРИЛЕП

ГЕРМАНИЈА ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА ПОДДРЖУВА МАЛИ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНИТЕ, КАЖА АМБАСАДОРОТ ТОМАС ГЕРБЕРИХ ВО ПРИЛЕП

Амбасадорот на Германија во Македонија, Томас Герберих, за првпат го посети Прилеп, откако пред пет месеци стапи на новата должност. Тој беше пречекан ...
СЕ РАСПАЃА ПРИЛЕПСКИОТ ТЕАТАР, ОПАСНО Е ЗА АКТЕРИТЕ И ПУБЛИКАТА

СЕ РАСПАЃА ПРИЛЕПСКИОТ ТЕАТАР, ОПАСНО Е ЗА АКТЕРИТЕ И ПУБЛИКАТА

Прилепскиот ансамбл, којшто измините неколку години освојува врвни награди на театарските фестивали во земјава и странство, твори во тешки услови под ...
3 / 3 НАПИСИ