Таг: Илир Мета

АЛБАНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ГО РАЗРЕШИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИЛИР МЕТА

АЛБАНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ГО РАЗРЕШИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИЛИР МЕТА

Албанскиот парламент го отповика претседателот Илир Мета на денешната вонредна седница, со што го отстрани од функцијата. Мета се обвинува за прекршув ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕТА ГИ ОДЛОЖИ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО АЛБАНИЈА ПОРАДИ ПОЛИТИЧКАТА КРИЗА

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МЕТА ГИ ОДЛОЖИ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО АЛБАНИЈА ПОРАДИ ПОЛИТИЧКАТА КРИЗА

Албанскиот претседател Илир Мета синоќа го одложи одржувањето на локалните избори закажани за 30 јуни, среде антивладините протести кои се одржуваат с ...
АЛБАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЛИР МЕТА ДВА ДЕНА ИНКОГНИТО ШЕТАЛ ВО БИТОЛА

АЛБАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЛИР МЕТА ДВА ДЕНА ИНКОГНИТО ШЕТАЛ ВО БИТОЛА

Претседателот на Република Албанија Илир Мета два дена бил во посета на Битола по повод 110-годишнината од албанската азбука, а македонските националн ...
3 / 3 НАПИСИ