Таг: Институтот по дефектологија на Филозофскиот факултет

ИНСТИТУТОТ ЗА ДЕФЕКТОЛОГИЈА ИСКЛУЧЕН ОД НОВИОТ ЗАКОН ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ, МИНИСТЕРОТ АДЕМИ ВЕЛИ ЌЕ ГИ КОНСУЛТИРА ПРОФЕСОРИТЕ

ИНСТИТУТОТ ЗА ДЕФЕКТОЛОГИЈА ИСКЛУЧЕН ОД НОВИОТ ЗАКОН ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ, МИНИСТЕРОТ АДЕМИ ВЕЛИ ЌЕ ГИ КОНСУЛТИРА ПРОФЕСОРИТЕ

Министерството за образование и наука (МОН) во текот на неделава ќе се сретне со професорите од Институтот за специјална едукација и рехабилитација (д ...
НЕВРАБОТЕНА Е ЕДНАТА ОД САМО ДВАЈЦА ДЕФЕКТОЛОЗИ СО ОШТЕТЕН СЛУХ

НЕВРАБОТЕНА Е ЕДНАТА ОД САМО ДВАЈЦА ДЕФЕКТОЛОЗИ СО ОШТЕТЕН СЛУХ

25-годишната  битолчанка Кристина Божиновска има оштетен слух, но тоа не ја спречило да дипломира дефектологија на Институтот по дефектологија на Фило ...
2 / 2 НАПИСИ