Таг: исклучување

ЖИТЕЛИ НА СЛУПЧАНЕ САМИ САКАЛЕ ДА СЕ ПРИКЛУЧАТ НА ЕЛЕКТРИЧНАТА МРЕЖА, ПА ГИ ОСТАВИЛЕ БЕЗ СТРУЈА И ОКОЛНИТЕ СЕЛА

ЖИТЕЛИ НА СЛУПЧАНЕ САМИ САКАЛЕ ДА СЕ ПРИКЛУЧАТ НА ЕЛЕКТРИЧНАТА МРЕЖА, ПА ГИ ОСТАВИЛЕ БЕЗ СТРУЈА И ОКОЛНИТЕ СЕЛА

Жители на липковското село Слупчане вчера се обиделе сами да ја приклучат струјата која им била исклучена во текот на денот, поради што направиле голе ...
ОД НЕДЕЛА КАБЕЛСКИТЕ ОПЕРАТОРИ ЌЕ ПРОТЕСТИРААТ СО ПОВРЕМЕНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА

ОД НЕДЕЛА КАБЕЛСКИТЕ ОПЕРАТОРИ ЌЕ ПРОТЕСТИРААТ СО ПОВРЕМЕНО ИСКЛУЧУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА

Од недела кабелските оператори во знак на протест ќе почнат со времени прекини во реемитувањето на телевизиските канали. Како што велат операторите во ...
СЈО НЕМА ПЛАТЕНО СТРУЈА, ВО ОПАСНОСТ СЕ НЕПУШТЕНИТЕ БОМБИ, ПРИВАТНИТЕ РАЗГОВОРИ И ДОКАЗИТЕ ЗА СИТЕ ПРЕДМЕТИ

СЈО НЕМА ПЛАТЕНО СТРУЈА, ВО ОПАСНОСТ СЕ НЕПУШТЕНИТЕ БОМБИ, ПРИВАТНИТЕ РАЗГОВОРИ И ДОКАЗИТЕ ЗА СИТЕ ПРЕДМЕТИ

Безбедносните камери во зградата на СЈО наскоро се гасат поради долгови за неплатени сметки за струја и со тоа се оставаат на ризик за крадење и оштет ...
ЗОШТО НЕ ПОВИКА ДА СЕ ГЛАСА „ПРОТИВ“ НА РЕФЕРЕНДУМОТ, МУ ПИША МИЈАЛКОВ НА МИЦКОСКИ И ГО ОБВИНИ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕ

ЗОШТО НЕ ПОВИКА ДА СЕ ГЛАСА „ПРОТИВ“ НА РЕФЕРЕНДУМОТ, МУ ПИША МИЈАЛКОВ НА МИЦКОСКИ И ГО ОБВИНИ ЗА ЛИЦЕМЕРИЕ

Поранешниот директор на УБК Сашо Мијалков го прашува Христијан Мицкоски зошто не го повикал народот да гласа „против“ на референдумот кога, како што в ...
4 / 4 НАПИСИ