Таг: исплата

1 2 3 10 / 21 НАПИСИ
АМЕРИКА ОДИ ВО ПЕКОЛОТ, КАЖА ТРАМП ОТКАКО ВЧЕРА БЕШЕ ОБВИНЕТ ЗА 34 КРИВИЧНИ ДЕЛА

АМЕРИКА ОДИ ВО ПЕКОЛОТ, КАЖА ТРАМП ОТКАКО ВЧЕРА БЕШЕ ОБВИНЕТ ЗА 34 КРИВИЧНИ ДЕЛА

Америка оди во пеколот, кажа Доналд Трамп откако вчера стана првиот американски претседател кој бил уапсен и се соочил со кривични дела, вкупно 34. То ...
ЊУЈОРК СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СУДЕЊЕТО НА ТРАМП, ВО ГРАДОТ Е ЗАСИЛЕНА БЕЗБЕДНОСТА ПОРАДИ МОЖНИ ПРОТЕСТИ

ЊУЈОРК СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СУДЕЊЕТО НА ТРАМП, ВО ГРАДОТ Е ЗАСИЛЕНА БЕЗБЕДНОСТА ПОРАДИ МОЖНИ ПРОТЕСТИ

Доналд Трамп се консултираше со своите адвокати во кулата „Трамп“ во Њујорк во очекување да стане првиот американски претседател кој се соочил со крив ...
ТРАМП ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ВО СУД ВО ВТОРНИК, БИ МОЖЕЛ ДА СЕ СООЧИ СО ПОВЕЌЕ ОД 30 ОБВИНЕНИЈА

ТРАМП ЌЕ СЕ ПОЈАВИ ВО СУД ВО ВТОРНИК, БИ МОЖЕЛ ДА СЕ СООЧИ СО ПОВЕЌЕ ОД 30 ОБВИНЕНИЈА

Доналд Трамп ќе биде сослушан во судот во Њујорк во вторник. Се очекува тој да долета со приватен авион од Флорида и потоа да им се предаде на федерал ...
РУСИЈА ЗАДОЦНИ СО ОТПЛАТАТА НА НАДВОРЕШНИОТ ДОЛГ ЗА ПРВПАТ ОД 1918 ГОДИНА

РУСИЈА ЗАДОЦНИ СО ОТПЛАТАТА НА НАДВОРЕШНИОТ ДОЛГ ЗА ПРВПАТ ОД 1918 ГОДИНА

Русија задоцни со плаќањето на својот надворешен долг за првпат по повеќе од 100 години откако не го испочитува крајниот рок што истече на полноќ. Мос ...
РУСИЈА НАСКОРО НЕМА ДА МОЖЕ ДА СИ ГО ИСПЛАЌА НАДВОРЕШНИОТ ДОЛГ

РУСИЈА НАСКОРО НЕМА ДА МОЖЕ ДА СИ ГО ИСПЛАЌА НАДВОРЕШНИОТ ДОЛГ

Русија даде најјасен сигнал досега дека наскоро нема да може да си го исплати надворешниот долг - не ќе може да ги исполни обврските кон надворешниот ...
МАТИЧНИ ЛЕКАРИ ОД СКОПЈЕ, КАВАДАРЦИ И РОСОМАН НЕ ЗЕМАА ПЛАТА, ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВЕЛИ ИСПЛАТЕНА Е КАПИТАЦИЈАТА

МАТИЧНИ ЛЕКАРИ ОД СКОПЈЕ, КАВАДАРЦИ И РОСОМАН НЕ ЗЕМАА ПЛАТА, ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВЕЛИ ИСПЛАТЕНА Е КАПИТАЦИЈАТА

Дел од  матичните лекари во земјава не ја добија капитацијата од Фондот за здравствено осигурување (ФЗО) и не исплатиле плата, иако помина 15 септемвр ...
ПРОЕКТИТЕ ОД ФОЛКЛОР, МУЗИЧКА И МУЗИЧКО-СЦЕНСКА ДЕЈНОСТ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ ПАРИТЕ ЗА 2020, КОРИСНИЦИТЕ КОИ НЕМААТ КОМПЛЕТНИ ДОКУМЕНТИ ЌЕ ГИ ВРАЌААТ ПАРИТЕ

ПРОЕКТИТЕ ОД ФОЛКЛОР, МУЗИЧКА И МУЗИЧКО-СЦЕНСКА ДЕЈНОСТ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ ПАРИТЕ ЗА 2020, КОРИСНИЦИТЕ КОИ НЕМААТ КОМПЛЕТНИ ДОКУМЕНТИ ЌЕ ГИ ВРАЌААТ ПАРИТЕ

Проектите од национален интерес од областа на фолклорот, музичката и музичко-сценската дејност и интердисциплинарните проекти за 2020 ќе бидат исплате ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЌЕ Ѝ ПРЕДЛОЖИ НА ВЛАДАТА ПОБРЗО ДА СЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ ДА СЕ ИСПЛАТАТ ПАРИ ЗА ПРОЕКТИТЕ ОД 2020

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ЌЕ Ѝ ПРЕДЛОЖИ НА ВЛАДАТА ПОБРЗО ДА СЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ ДА СЕ ИСПЛАТАТ ПАРИ ЗА ПРОЕКТИТЕ ОД 2020

Министерството за култура ќе достави предлог за разрешување на ситуацијата со исплата на пари за корисниците во културата, откако Владата на 9 февруар ...
ВО ШТИП НАД 50 КОМПАНИИ НЕ ИСПЛАТИЛЕ К-15 ИЛИ ИСПЛАТИЛЕ МИНИМАЛЕЦ ОД 1.000-2.000 ДЕНАРИ

ВО ШТИП НАД 50 КОМПАНИИ НЕ ИСПЛАТИЛЕ К-15 ИЛИ ИСПЛАТИЛЕ МИНИМАЛЕЦ ОД 1.000-2.000 ДЕНАРИ

Трудовите инспектори во Штип од денеска се во интезивни контроли во фирмите за кои имало пријави од вработени дека исплатиле минимален К-15 или дека н ...
ДРУШТВОТО НА ФИЛМСКИ РАБОТНИЦИ СО ПОДДРШКА НА МЕРКИТЕ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ, ЕДНАТА ОД НИВ ЈА ИСПИТУВА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА

ДРУШТВОТО НА ФИЛМСКИ РАБОТНИЦИ СО ПОДДРШКА НА МЕРКИТЕ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ, ЕДНАТА ОД НИВ ЈА ИСПИТУВА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА

Друштво на филмските работници на Македонија (ДФРМ) соопшти дека ги поддржува мерките на Агенцијата за филм за поддршка на македонската кинематографиј ...
1 2 3 10 / 21 НАПИСИ