Таг: Источна Македонија

ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА СДСМ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ГИ УТВРДИ ИСТИТЕ КАДРИ, А ВМРО-ДПМНЕ ОДИ СО НОВИ

ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА СДСМ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ГИ УТВРДИ ИСТИТЕ КАДРИ, А ВМРО-ДПМНЕ ОДИ СО НОВИ

Во градовите во источна Македонија кандидати за градоначалници на СДСМ ќе бидат досегашните градоначалници, а ВМРО –ДПМНЕ изборната трка ќе ја води со ...
ВО РЕГИОНАЛНИОТ ЦЕНТАР ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ВО ШТИП ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ДО 2.000 ГРАЃАНИ

ВО РЕГИОНАЛНИОТ ЦЕНТАР ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ВО ШТИП ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ДО 2.000 ГРАЃАНИ

Спортскиот центар „Јордан Мијалков“ во Штип комплетно е адаптиран и целосно е подготвен за вакцинирање на граѓаните од Источна Македонија и Струмичкио ...
ВЛАДАТА НА ГРУЕВСКИ ДАЛА КОНЦЕСИИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ РУДА ВО 22 ОПШТИНИ ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

ВЛАДАТА НА ГРУЕВСКИ ДАЛА КОНЦЕСИИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ РУДА ВО 22 ОПШТИНИ ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА

Владата на Никола Груевски на седница во 2014 година донела одлука да се издаваат концесии за проспекциски геолошки истражувања за металични минерални ...
ДА СЕ ОДЛОЖАТ ИЗБОРИТЕ ОТИ ЌЕ НЕМА ПЛАТА ЗА ШКОЛИТЕ И ГРАДИНКИТЕ, БАРААТ ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ

ДА СЕ ОДЛОЖАТ ИЗБОРИТЕ ОТИ ЌЕ НЕМА ПЛАТА ЗА ШКОЛИТЕ И ГРАДИНКИТЕ, БАРААТ ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ

Градоначалниците на општините од Источна Македонија преку петиција бараат Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС) да поведе изменување на ...
4 / 4 НАПИСИ