Таг: Ивона Талеска

ПРЕМИЕРОТ И БИЗНИСМЕНОТ

ПРЕМИЕРОТ И БИЗНИСМЕНОТ

1 Сакам да ме префати ентузијазмот на премиерот Зоран Заев. Сакам да се заразам и од неговиот оптимизам. Ама некако, уште сум во грч. Особено што и са ...
ДВЕ ГОДИНИ УСЛОВНО ЗА ИВОНА ТАЛЕСКА

ДВЕ ГОДИНИ УСЛОВНО ЗА ИВОНА ТАЛЕСКА

Новинарката Ивона Талеска беше осудена на две години условна затворска казна за даночно затајување во предметот на СЈО „Тифани“, откако претходно дене ...
ИВОНА ТАЛЕСКА ПРИЗНА ДЕКА ЗАТАЈУВАЛА ДАНОК, ПРЕСУДА УШТЕ ДЕНЕСКА

ИВОНА ТАЛЕСКА ПРИЗНА ДЕКА ЗАТАЈУВАЛА ДАНОК, ПРЕСУДА УШТЕ ДЕНЕСКА

Новинарката Ивона Талевска призна дека е виновна за даночно затајување на денешното судење за предметот „Тифани“ на СЈО, по што судијката „Признава ...
ДРЖАВАТА УШТЕ ПРЕСМЕТУВА КОЛКАВА ШТЕТА НАПРАВИЛА ИВОНА ТАЛЕСКА СО ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ

ДРЖАВАТА УШТЕ ПРЕСМЕТУВА КОЛКАВА ШТЕТА НАПРАВИЛА ИВОНА ТАЛЕСКА СО ДАНОЧНО ЗАТАЈУВАЊЕ

Обвинетата Ивона Талеска не ги почитувала даночните прописи и даночните обврски и во периодот од 2008 до 2013 одбегнувала да плаќа даноци, со што извр ...
4 / 4 НАПИСИ