Таг: излекуван

ПО 85-ГОДИШНИОТ МАЖ ОД БИТОЛА, ОД КОВИД-19 СЕ ИЗЛЕЧИ И 85-ГОДИШНА ЖЕНА ОД ПРИЛЕП

ПО 85-ГОДИШНИОТ МАЖ ОД БИТОЛА, ОД КОВИД-19 СЕ ИЗЛЕЧИ И 85-ГОДИШНА ЖЕНА ОД ПРИЛЕП

85-годишната Елена Макалоска од Прилеп го победи коронавирусот. Од Општата болница „Борка Талески“ од Прилеп каде што таа се лекуваше на Инфективното ...
ПОЧИНА 51-ГОДИШЕН СКОПЈАНЕЦ, 28 НОВИ РЕГИСТРИРАНИ СО КОВИД-19, 48 СЕ ИЗЛЕКУВАНИ

ПОЧИНА 51-ГОДИШЕН СКОПЈАНЕЦ, 28 НОВИ РЕГИСТРИРАНИ СО КОВИД-19, 48 СЕ ИЗЛЕКУВАНИ

Нови 28 пациенти позитивни на КОВИД-19 се регистрирани денеска, а излекувани 48. Почина еден пациент, 51-годишен скопјанец кој во болницата „8 Септемв ...
2 / 2 НАПИСИ