Таг: јавен повик

1 2 10 / 11 НАПИСИ
НОВАТА ФИРМА КОЈА НА ЈАВЕН ПОВИК ГО ДОБИ ПОСТАВУВАЊЕТО БИЛБОРДИ ВО ВЕЛЕС ЌЕ ПЛАЌА ЧЕТИРИ ПАТИ ПОСКАПО ОТКОЛКУ ПРЕТХОДНИОТ КОРИСНИК

НОВАТА ФИРМА КОЈА НА ЈАВЕН ПОВИК ГО ДОБИ ПОСТАВУВАЊЕТО БИЛБОРДИ ВО ВЕЛЕС ЌЕ ПЛАЌА ЧЕТИРИ ПАТИ ПОСКАПО ОТКОЛКУ ПРЕТХОДНИОТ КОРИСНИК

Скопската „Акцент медија“ понуди најдобра цена на јавниот повик за поставување на билборди на територијата на Општина Велес. Таа на аукцијата која се ...
ЗА ВКУПНО МИЛИОН ЕВРА ПРОДАДЕН ДЕЛ ОД ХОТЕЛИТЕ „КРИСТАЛ“, „КУМАНОВО“ И „КУ-БА“ ВО КУМАНОВО

ЗА ВКУПНО МИЛИОН ЕВРА ПРОДАДЕН ДЕЛ ОД ХОТЕЛИТЕ „КРИСТАЛ“, „КУМАНОВО“ И „КУ-БА“ ВО КУМАНОВО

Фирмата „Југоопрема А. Д. Скопје“ купи дел имотот на АД „Бисерка“ во стечај на јавниот повик, а Собранието на доверители одржано во Основен суд Велес, ...
НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

Со кампањата од 350.000 евра „Европска иднина, поблиску од било кога“, Владата нè казнува оти сме биле глупави што сме останале тука и сме верувале де ...
ТРИ ГОДИНИ ПО РУШЕЊЕТО ОХРИДСКИТЕ ПЛАЖИ ПОВТОРНО ЌЕ СЕ УРЕДУВААТ, СПОРЕД ЈАВНИОТ ПОВИК ШАНКОВИТЕ МОРА ДА СЕ ОД ДРВО

ТРИ ГОДИНИ ПО РУШЕЊЕТО ОХРИДСКИТЕ ПЛАЖИ ПОВТОРНО ЌЕ СЕ УРЕДУВААТ, СПОРЕД ЈАВНИОТ ПОВИК ШАНКОВИТЕ МОРА ДА СЕ ОД ДРВО

Четиринаесет охридски плажи, меѓу и кои и најатрактивните, летово повторно ќе бидат уредени откако пред три години беа затворени поради истечените дог ...
АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ ГО ОБЈАВИ ПОВИКОТ ЗА ГОЛЕМАТА ГОДИШНА НАГРАДА ЗА АРХИТЕКТУРА ЗА 2022

АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ ГО ОБЈАВИ ПОВИКОТ ЗА ГОЛЕМАТА ГОДИШНА НАГРАДА ЗА АРХИТЕКТУРА ЗА 2022

Објавен е јавниот повик на Асоцијацијата на архитекти на Македонија (ААМ) за доделување на Големата годишна награда за 2022, која е признание за најус ...
ДВЕ ФИРМИ СО ИСТ ГАЗДА СТАРИ НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ НАБАВУВААТ ЈАГЛЕН ЗА РЕК БИТОЛА

ДВЕ ФИРМИ СО ИСТ ГАЗДА СТАРИ НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ НАБАВУВААТ ЈАГЛЕН ЗА РЕК БИТОЛА

Државната компанија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) склучила договори за набавка на јаглен за РЕК Битола со три фирми, од кои две имаат ист газд ...
ДЕНЕСКА ИСТЕКУВА РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СУБВЕНЦИИ ДО 300 ЕВРА ЗА ВГРАДУВАЊЕ ПЛИН ВО АВТОМОБИЛИ

ДЕНЕСКА ИСТЕКУВА РОКОТ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СУБВЕНЦИИ ДО 300 ЕВРА ЗА ВГРАДУВАЊЕ ПЛИН ВО АВТОМОБИЛИ

Денеска се затвора јавниот повик за субвенции за вградување на уред на погон на течен гас (ТНГ), метан или друг вид на алтернативно гориво во возила, ...
МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ ДО 30 ЈУНИ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА ШЕСТМЕСЕЧЕН СТАЖ ВО ЗДРАВСТВЕН ДОМ, ИТНА ПОМОШ И ПАТРОНАЖНИ СЛУЖБИ

МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ ДО 30 ЈУНИ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА ШЕСТМЕСЕЧЕН СТАЖ ВО ЗДРАВСТВЕН ДОМ, ИТНА ПОМОШ И ПАТРОНАЖНИ СЛУЖБИ

Министерството за здравство го продолжи рокот до 30 јуни за младите лекари да се пријават за шестмесечна работа во здравствените домови, итна медицинс ...
ПАК ПОНИШТЕН ПОВИКОТ ЗА СУБВЕНЦИИ НА АВИОКОМПАНИИ, „ВИЗЕР“ НЕ ГИ ИСПОЛНИ КРИТЕРИУМИТЕ, КАЖА МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ

ПАК ПОНИШТЕН ПОВИКОТ ЗА СУБВЕНЦИИ НА АВИОКОМПАНИИ, „ВИЗЕР“ НЕ ГИ ИСПОЛНИ КРИТЕРИУМИТЕ, КАЖА МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески кажа дека и вториот јавен повик за финансиска поддршка на авиокомпании е поништен, бидејќи „Визер“, ед ...
8 МИЛИОНИ ЕВРА ОД СВЕТСКА БАНКА ЗА КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНИТЕ

8 МИЛИОНИ ЕВРА ОД СВЕТСКА БАНКА ЗА КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНИТЕ

Министерството за финансии во петокот распиша јавен оглас на кој општините ќе можат да аплицираат за пари во рамки на Проектот за подобрување на општи ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ