Таг: камп приколки

ВЛАДАТА ЈА ПОЧНА ПОСТАПКАТА ЕЗЕРОТО ТРЕСКА ДА СТАНЕ ТУРИСТИЧКА РАЗВОЈНА ЗОНА СО ХОТЕЛИ И ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ

ВЛАДАТА ЈА ПОЧНА ПОСТАПКАТА ЕЗЕРОТО ТРЕСКА ДА СТАНЕ ТУРИСТИЧКА РАЗВОЈНА ЗОНА СО ХОТЕЛИ И ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ

Владата на вчерашната седница ја усвои информацијата за езеро Треска и донесе одлука за продолжување на постапката за основање на Туристичка  развојна ...
ОПШТИНА САРАЈ ПОЧНА ДА ГИ УРИВА ОБЈЕКТИТЕ НА ЕЗЕРО ТРЕСКА

ОПШТИНА САРАЈ ПОЧНА ДА ГИ УРИВА ОБЈЕКТИТЕ НА ЕЗЕРО ТРЕСКА

Општина Сарај почна со уривање на објектите и содржините на езерото Треска. Со градежна механизација се отстрануваат сега веќе запуштените бунгалови, ...
2 / 2 НАПИСИ