Таг: капела

КАПЕЛАТА ВО ТЕТОВО 17 МЕСЕЦИ ЧЕКА ДА СЕ ИСПРАВАТ ГРЕШКИТЕ ВО ИЗВЕДБАТА, ПОВТОРНО ЌЕ СЕ РАСПИШУВА ТЕНДЕР ЗА ДООПРЕМУВАЊЕ

КАПЕЛАТА ВО ТЕТОВО 17 МЕСЕЦИ ЧЕКА ДА СЕ ИСПРАВАТ ГРЕШКИТЕ ВО ИЗВЕДБАТА, ПОВТОРНО ЌЕ СЕ РАСПИШУВА ТЕНДЕР ЗА ДООПРЕМУВАЊЕ

Капелата во Тетово 17 месеци не е предадена во употреба ниту пак се отстранети грешките во проектирањето и градбата. „Пред капелата да биде комплет ...
ПОРАДИ ПОГРЕШНО ПОСТАВЕНА КОМОРА, КАПЕЛАТА ВО ТЕТОВО И ПО 6 ГОДИНИ СЀ УШТЕ НЕ Е ПРЕДАДЕНА ВО УПОТРЕБА

ПОРАДИ ПОГРЕШНО ПОСТАВЕНА КОМОРА, КАПЕЛАТА ВО ТЕТОВО И ПО 6 ГОДИНИ СЀ УШТЕ НЕ Е ПРЕДАДЕНА ВО УПОТРЕБА

Капелата се гради од 2015 година, а од минатиот февруари е предадена на раководење на ЈКП Тетово, но сè уште не работи поради технички пропусти во гра ...
ПОГРЕБАЛНИТЕ ОБРЕДИ ВО КАПЕЛИТЕ ВО СКОПЈЕ НАМЕСТО ЕДЕН ЌЕ ТРААТ ПОЛОВИНА ЧАС

ПОГРЕБАЛНИТЕ ОБРЕДИ ВО КАПЕЛИТЕ ВО СКОПЈЕ НАМЕСТО ЕДЕН ЌЕ ТРААТ ПОЛОВИНА ЧАС

Погребалните обреди во капелите во Скопје од еден час се скратуваат на половина час. Од АД „Бутел“ информираат дека престојувањето во капелите се с ...
ТЕТОВО ЌЕ ДОБИЕ КАПЕЛА, НО ОСТАНУВА ПРОБЛЕМОТ СО УРЕДУВАЊЕТО НА ГРАДСКИТЕ ГРОБИШТА ВО ФАЛИШЕ

ТЕТОВО ЌЕ ДОБИЕ КАПЕЛА, НО ОСТАНУВА ПРОБЛЕМОТ СО УРЕДУВАЊЕТО НА ГРАДСКИТЕ ГРОБИШТА ВО ФАЛИШЕ

Во Тетово наскоро ќе биде предадена во употреба капела веднаш до градските православни гробишта. Така најави градоначалничката Теута Арифи на средбата ...
ВО СЕЛО ОД 500 ЖИТЕЛИ НАПРАВИЛЕ ДВЕ КАПЕЛИ, АМА МРТОВЦИТЕ НЕ ГИ ДЕЛАТ НА ВМРОВЦИ И СДСМОВЦИ

ВО СЕЛО ОД 500 ЖИТЕЛИ НАПРАВИЛЕ ДВЕ КАПЕЛИ, АМА МРТОВЦИТЕ НЕ ГИ ДЕЛАТ НА ВМРОВЦИ И СДСМОВЦИ

Крушевското село Свето Митрани го бие глас дека жителите толку многу ги поделила политиката што и мртовците ги носат во различен трем на опело пред по ...
5 / 5 НАПИСИ