Таг: караван

ОД ПОНЕДЕЛНИК ТРГНУВА КАРАВАН ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО 14 ЛОКАЛНИ ЗАЕДНИЦИ ВО ЗЕМЈАВА

ОД ПОНЕДЕЛНИК ТРГНУВА КАРАВАН ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 ВО 14 ЛОКАЛНИ ЗАЕДНИЦИ ВО ЗЕМЈАВА

Министерството за здравство со поддршка од Светска здравствена организација, УСАИД и УНИЦЕФ од понеделник почнува со караван за вакцинација против ков ...
ПАТУВАЧКИ КАРАВАН НА МЕРЦЕДЕС ВО СКОПЈЕ

ПАТУВАЧКИ КАРАВАН НА МЕРЦЕДЕС ВО СКОПЈЕ

Патувачкиот караван на „Мерцедес“ денес ги презентираше најновите модели на премиум спортската марка на  „Мерцедес-АМГ“. На специјално подготвениот ...
2 / 2 НАПИСИ