Таг: картел

ПАБЛО ЕСКОБАР ВО КОЛУМБИЈА ЗАРАБОТУВА И МРТОВ ПРЕКУ ТУРИСТИЧКИТЕ ТУРИ НИЗ НЕГОВИТЕ КУЌИ

ПАБЛО ЕСКОБАР ВО КОЛУМБИЈА ЗАРАБОТУВА И МРТОВ ПРЕКУ ТУРИСТИЧКИТЕ ТУРИ НИЗ НЕГОВИТЕ КУЌИ

Полни дваесет и четири години откако Шефот беше застрелан од полицијата, или, како што многумина веруваат, откако се самоуби на покрив опкружен од пол ...
КОЛУМБИЈА ЗАПЛЕНИ РЕКОРДНИ 12 ТОНИ КОКАИН, ВРЕДЕН 360 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

КОЛУМБИЈА ЗАПЛЕНИ РЕКОРДНИ 12 ТОНИ КОКАИН, ВРЕДЕН 360 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Колумбиската полиција објави дека запленила 12 тони кокаин, што е најголемиот поединечен улов во историјата на земјата. Дрогата била сокриена на че ...
2 / 2 НАПИСИ