Таг: катастрофа

1 212 / 12 НАПИСИ
„МОЈ ТЕРМИН“ – ДЕНЕСКА ПРОТЕСТ ВО СКОПЈЕ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

„МОЈ ТЕРМИН“ – ДЕНЕСКА ПРОТЕСТ ВО СКОПЈЕ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

Денеска во 17 часот, пред бараките на администрацијата на Град Скопје, неколку еколошки организации повикаа на протест на кој ќе го истакнат револтот ...
ПРАТЕНИЦИТЕ БАДИЈАЛА ПОТРОШИЈА 20.000 ЕВРА И НЕ НАЈДОА ОДГОВОРЕН ЗА ЖРТВИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

ПРАТЕНИЦИТЕ БАДИЈАЛА ПОТРОШИЈА 20.000 ЕВРА И НЕ НАЈДОА ОДГОВОРЕН ЗА ЖРТВИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

Надзорната расправа за утврдување на причините и одговорноста за катастрофата што на 6 август се случи со поплавата во селата под Скопска Црна Гора, в ...
1 212 / 12 НАПИСИ