Таг: казан

НАЈМАЛКУ 11 УБИЕНИ, ОД КОИ ОСУМ ДЕЦА, ВО ПУКАЊЕТО ВО УЧИЛИШТЕ ВО РУСКИОТ ГРАД КАЗАН

НАЈМАЛКУ 11 УБИЕНИ, ОД КОИ ОСУМ ДЕЦА, ВО ПУКАЊЕТО ВО УЧИЛИШТЕ ВО РУСКИОТ ГРАД КАЗАН

Најмалку 11 луѓе се убиени во пукањето во едно средно училиште во рускиот град Казан, објави државната новинска агенција РИА. Таа додава дека според п ...
САМО ЕДЕН КАВАДАРЧАНЕЦ БАРА СУБВЕНЦИЈА ДА ВАРИ РАКИЈА НА ПЛИН НАМЕСТО НА ДРВА

САМО ЕДЕН КАВАДАРЧАНЕЦ БАРА СУБВЕНЦИЈА ДА ВАРИ РАКИЈА НА ПЛИН НАМЕСТО НА ДРВА

Само еден кавадарчанец аплицирал во Oпштина Кавадарци за субвенција при промена на системот за загревање на казанот за печење на ракија, со цел во идн ...
2 / 2 НАПИСИ