Таг: Кјуенон

ДВИЖЕЊЕТО КЈУЕНОН РАЗОЧАРАНО ОТКАКО ИНАУГУРАЦИЈАТА НА БАЈДЕН НЕ БЕШЕ СПРЕЧЕНА СО ПУЧ И МАСОВНИ АПСЕЊА

ДВИЖЕЊЕТО КЈУЕНОН РАЗОЧАРАНО ОТКАКО ИНАУГУРАЦИЈАТА НА БАЈДЕН НЕ БЕШЕ СПРЕЧЕНА СО ПУЧ И МАСОВНИ АПСЕЊА

Неколку години, следбениците на онлајн теоријата на заговор Кјуенон го чекаа таканареченото Големо будење, следејќи ги анонимните објави од мистериозн ...
КРАЈНИ ДЕСНИЧАРИ И ПОДДРЖУВАЧИ НА ВОЈНАТА ПРОТИВ САТАНИСТИЧКИ ПЕДОФИЛИ БЕА ВО ТОЛПАТА ШТО УПАДНА ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

КРАЈНИ ДЕСНИЧАРИ И ПОДДРЖУВАЧИ НА ВОЈНАТА ПРОТИВ САТАНИСТИЧКИ ПЕДОФИЛИ БЕА ВО ТОЛПАТА ШТО УПАДНА ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

Кои се демонстрантите кои вчера упаднаа во зградата на американскиот Конгрес откако присуствуваа на говорот на Доналд Трамп кај Белата куќа? Некои но ...
2 / 2 НАПИСИ