Таг: Клиника за Дигестивна хирургија

РЕКТОРОТ НА УКИМ ЈАНКУЛОВСКИ ПРАШУВА СПОРЕД КОЈ ЗАКОН АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА ВИДЕ СУДИР НА ИНТЕРЕСИ, ПО ПРЕДЛОГОТ ДА СЕ ПОВЕДЕ КРИВИЧНА ПОСТАПКА ЗА НЕГО И ЗА ДИРЕКТОРОТ НА ДИГЕСТИВНА ХИРУРГИЈА

РЕКТОРОТ НА УКИМ ЈАНКУЛОВСКИ ПРАШУВА СПОРЕД КОЈ ЗАКОН АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА ВИДЕ СУДИР НА ИНТЕРЕСИ, ПО ПРЕДЛОГОТ ДА СЕ ПОВЕДЕ КРИВИЧНА ПОСТАПКА ЗА НЕГО И ЗА ДИРЕКТОРОТ НА ДИГЕСТИВНА ХИРУРГИЈА

Ректорот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Никола Јанкуловски ја повика Државната комисија за спречување на корупцијата да образложи по кој закон ...
КЛИНИКАТА ЗА ДИГЕСТИВНА ХИРУРГИЈА СТАНА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНА СО 46.300 ЕВРА ОД  ЈАПОНСКАТА ВЛАДА

КЛИНИКАТА ЗА ДИГЕСТИВНА ХИРУРГИЈА СТАНА ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНА СО 46.300 ЕВРА ОД ЈАПОНСКАТА ВЛАДА

Клиниката за дигестивна хирургија е целосно реновирана и обезбедена е енергетска ефикасност, а дел од средствата за обнова се обезбедени од програмата ...
ПОЛИЦИЈАТА ТРАГА ПО НАПАЃАЧОТ ШТО ПРОБОДЕ ЛЕКАР ОД КЛИНИКАТА ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА

ПОЛИЦИЈАТА ТРАГА ПО НАПАЃАЧОТ ШТО ПРОБОДЕ ЛЕКАР ОД КЛИНИКАТА ЗА ТОКСИКОЛОГИЈА

Министерството за внатрешни работи потврди дека вчеравечер лекар од Клиниката за токсикологија бил нападнат пред Клиничкиот центар и бил повреден со о ...
3 / 3 НАПИСИ