Таг: Клиника за гастроентерохепатологија

БОЛНИТЕ ОД КОВИД СО САМО СТОМАЧНИ СИМПТОМИ РЕТКО СЕ ТЕСТИРААТ И ГО ШИРАТ ВИРУСОТ

БОЛНИТЕ ОД КОВИД СО САМО СТОМАЧНИ СИМПТОМИ РЕТКО СЕ ТЕСТИРААТ И ГО ШИРАТ ВИРУСОТ

Болните од ковид кои имаат само стомачни проблеми често се примаат во болница без да се тестираат и стануваат извори на ширење на коронавирусот, вели ...
ПОЧНА ДА СЕ ПОЛНИ КОВИД-ЦЕНТАРОТ НА ГАСТРО, ЗА 24 ЧАСА ВО СКОПЈЕ СЕ ПРИМЕНИ 37 НОВИ ПАЦИЕНТИ

ПОЧНА ДА СЕ ПОЛНИ КОВИД-ЦЕНТАРОТ НА ГАСТРО, ЗА 24 ЧАСА ВО СКОПЈЕ СЕ ПРИМЕНИ 37 НОВИ ПАЦИЕНТИ

Ковид-центарот на Клиниката за гастроентерохепатологија почна да прима пациенти во последното деноноќие, таму се хоспитализирани 17 болни. Се очекува ...
ПРОЦЕНТОТ НА БОЛНИ ОД КАРЦИНОМИ Е ИСТ КАКО ЛАНИ, ИАКО ИМАВМЕ ПОМАЛКУ ПРЕГЛЕДИ ПОРАДИ КОРОНАКРИЗАТА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА НА ГАСТРО, Д-Р ГРИВЧЕВА-СТАРДЕЛОВА

ПРОЦЕНТОТ НА БОЛНИ ОД КАРЦИНОМИ Е ИСТ КАКО ЛАНИ, ИАКО ИМАВМЕ ПОМАЛКУ ПРЕГЛЕДИ ПОРАДИ КОРОНАКРИЗАТА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА НА ГАСТРО, Д-Р ГРИВЧЕВА-СТАРДЕЛОВА

Директорката на Универзитетската Клиника за гастроентерохепатологија д-р Калина Гривчева-Старделова вели дека не очекуваат драстично зголемување на бр ...
НИКОЈ НЕ СЕ ЈАВИЛ НА ОГЛАСОТ ЗА АНЕСТЕЗИОЛОГ НА КЛИНИКАТА ЗА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

НИКОЈ НЕ СЕ ЈАВИЛ НА ОГЛАСОТ ЗА АНЕСТЕЗИОЛОГ НА КЛИНИКАТА ЗА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

Клиниката за гастроентерохепатологија има потреба да вработи анестезиолог, поради зголемените барања на пациентите одредени дијагностички процедури да ...
ОТВОРЕН РЕНОВИРАНИОТ ОДДЕЛ НА КЛИНИКАТА ЗА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

ОТВОРЕН РЕНОВИРАНИОТ ОДДЕЛ НА КЛИНИКАТА ЗА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

На Клиниката за гастроентерохепатологија денес беше отворен новиот реновиран оддел, кој се наоѓа на третиот кат на Интерните клиники. Одделот е компле ...
СО ВОДЕН НОЖ СЕ ВАДЕА ТУМОРИ ОД ЖЕЛУДНИК И ДЕБЕЛО ЦРЕВО, НОВ МЕТОД НА КЛИНИКАТА ЗА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

СО ВОДЕН НОЖ СЕ ВАДЕА ТУМОРИ ОД ЖЕЛУДНИК И ДЕБЕЛО ЦРЕВО, НОВ МЕТОД НА КЛИНИКАТА ЗА ГАСТРОЕНТЕРОХЕПАТОЛОГИЈА

На Клиниката за гастрoентерохепатологија со употреба на воден нож преку ендоскопска процедура денес беа отстранети тумори и полипи од желудник и дебел ...
6 / 6 НАПИСИ